IP: 81.0.217.179:27662
Dobrý den, potřebuji pomoct, serveru trvá hrozně dlouho restart a někdy se vůbec nerestartuje/nezapne... prosím nevíte čím to může být?
Na mém serveru je nainstalovaní mód AMX-X (Nevím jak se to píše) a D-proto přesto jsem si na server nainstaloval mód Extreme JailBreak, mám také dotaz, musím mít nainstalovaný JailBreak Public + JailBreak extreme aby mi šlo server nastartovat ?
Ten mód (JailBreak extreme) jsem instaloval tak 3x a pokaždé správně..
Server jsem se pokusil reinstalovat tak 9x
a nic...
prosím o pomoc...
Potřebuji pomoct - server se nestartuje!
-
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potřebuji pomoct - server se nestartuje!
Přijde ti toto jako návod? Mě teda ne, proto přesouvám...
Takže pokud jsem to správně pochopil, když reinstaluješ server, tak vůbec nenajede?
Takže pokud jsem to správně pochopil, když reinstaluješ server, tak vůbec nenajede?
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Ano!
Koupil jsem si server platím za něj a on nejede... nejdou peníze převést na jiní hosting ?
Jsem s FakaHedou velice nespokojený... jo, a psal jsem ticket ale tam mi řekly ať se obrátím na fórum... s ticketovou odpovědí jsem se ještě vypořádal ale toto mě naštvalo... tento přístup... chci server zrušit.. a požádat o vrácení peněz .
IP:81.0.217.179:27662
PS.: Čekal jsem odpověď (Návod) od Vás...
Koupil jsem si server platím za něj a on nejede... nejdou peníze převést na jiní hosting ?
Jsem s FakaHedou velice nespokojený... jo, a psal jsem ticket ale tam mi řekly ať se obrátím na fórum... s ticketovou odpovědí jsem se ještě vypořádal ale toto mě naštvalo... tento přístup... chci server zrušit.. a požádat o vrácení peněz .
IP:81.0.217.179:27662
PS.: Čekal jsem odpověď (Návod) od Vás...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
To, že neumíš nastavovat server není chyba hostingu, ale tvoje.
Reinstaluj server na čistou instalaci a zapni ho. Jde? Není problém u hostingu a něco jsi si tam zmrvil vždy sám.
Pokud nepůjde čistá instalace (bez jakékoliv tvé změny), tak pak napiš ticket, to by byla chyba hostingu, dali by ti pak za to pak dny navíc, ale je to vysoce nepravděpodobné (ale jako teoreticky stát se to může).
Reinstaluj server na čistou instalaci a zapni ho. Jde? Není problém u hostingu a něco jsi si tam zmrvil vždy sám.
Pokud nepůjde čistá instalace (bez jakékoliv tvé změny), tak pak napiš ticket, to by byla chyba hostingu, dali by ti pak za to pak dny navíc, ale je to vysoce nepravděpodobné (ale jako teoreticky stát se to může).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Ano, server nefunguje ani při čisté reinstalaci, ani na JailBreak public ani na AmxModX+Dproto... nic z toho nefunguje... a to si silně věřím že to není moje chyba....
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně nefunguje, znamená co? Nejde se připojit, není viditelný v serverlistu? Pokud ano, co ti píše konzole (zobrazíš přes CP), pokud tam nějakej text bude, tak ho sem dej.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to viděl tak, že server bez problémů běží
Takže, v čem je teda problém?
Kód: Vybrat vše
hostname: GoodGame - JailBreak 1
version : 48/1.1.2.6/Stdio 5758 insecure (10)
tcp/ip : 81.0.217.179:27662
map : jail_desert at: 0 x, 0 y, 0 z
players : 1 active (10 max)
# name userid uniqueid frag time ping loss adr
# 1 "Qefik^" 3 STEAM_0:1:23224281 0 09:57 84 0
1 users
Takže, v čem je teda problém?
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain