Server: IP:93.91.250.129:27857)
Zdravím , mam banlist od mysteria na webu banlist: http://www.csworld.eu/banlist tam si napíšu DB udáje apod. ted mi napsalo že mám přiřadit prava adminu , že mám nekoho zabanovat tak sem zabanoval a vyplnil sem znova udaje a potom , to nenapsalo že mam nekoho zabanovat ale napsalo to error: Litujeme, ale vložení dat do MySQL databáze se nezdařilo (chyba: SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'admin' in 'field list').
psal sem do minichatu pomocte píše mi to error vypsal sem to tam , a mysterio my napsal : smaž z databáze tabulky s předponou ub_ a pak to znova nainstaluj... tak toto co my napsal tak jsem to nepochopil , prosim o podrobnější radu díky..
banlist help
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: banlist help
Přihlaš se k databázi, kterou si vyplnil při instalaci pomocí PHPMyadmina, a měli by tam bejt tabulky s příponou ub_neco, přesně si to nepamatuju, možná něco jako ub_admins a podobně. Tak ty smaž, přes červenej křížek u nich.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit