Jak se dostat do tabulkove databaze

Technická podpora pro naše hostované weby
FikVodenka

Jak se dostat do tabulkove databaze

#1 Příspěvekod FikVodenka » 20 zář 2013, 21:21

Zdravim.

Potreboval bych jednu nutnou vec. Potrebuju si vytvorit web, ale mam tam uz naistalovany redikacni system WordPress. A ja potrebuji ten wordpress odinstalovat ,protoze si tam chci naistalovat novy wordpress ale nejde mi to protoze mi to pise ze to musim smazat v tabulkove databazy a ja vubec netusim, kde se to nachazi.bez toho nemohu rozject web, protoze me to nepusti dal dokud to neodinstaluji. Prosim byl bych vdecny za pomoc je to pro me hodne dulezite . Dekuji predem.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak se dostat do tabulkove databaze

#2 Příspěvekod Mysteria » 20 zář 2013, 21:32

Hledej v administraci údaje od systému zvaného PHPMyAdmin, to je to co potřebuješ.

Arcas
Věk: 26

#3 Příspěvekod Arcas » 20 zář 2013, 21:45

Bylo by fajn uvést, od koho máš webhosting a jaký tarif (například : Endora, Free) abychom mohli určit, zda je to vůbec možné a v případě že ano tě správně nasměrovat :-)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

FikVodenka

#4 Příspěvekod FikVodenka » 20 zář 2013, 21:54

Tak webhosting delam zde tady pres fakahedu a delam to pres Wordpress, v kterym se vyznam nejlepe :-) uz jsem se nyni dostal do PhpmyAdmin a trochu se tam nevyznam vidim tam databaze, ale nejak o wordpressu tam nic psano jestli byste mi mohli trochu navest k tomu dekuji :-)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Mysteria » 20 zář 2013, 21:59

Rozklikni tu databázi se svojím jménem a označ všechny tabulky s předponou wp_ a ty smaž.

FikVodenka

#6 Příspěvekod FikVodenka » 20 zář 2013, 22:05

Jsem tam dekuji to je divne zde mi to pise zadne tabulky nebyly nalezeny, coz asi znamene ze je vse vymazano a ze tam zadny wordpress naistalovany nemam tak to bude asi vse :-) Ted jsem zkousel naistalovat wordpress a uspesne mi ho to naistalovalo takze mi vse funguje :) moc dekuji za pomoc karmu si zaslouzite za pomoc :-)

Zpět na „Web hosting“