Zdravim.
Potreboval bych jednu nutnou vec. Potrebuju si vytvorit web, ale mam tam uz naistalovany redikacni system WordPress. A ja potrebuji ten wordpress odinstalovat ,protoze si tam chci naistalovat novy wordpress ale nejde mi to protoze mi to pise ze to musim smazat v tabulkove databazy a ja vubec netusim, kde se to nachazi.bez toho nemohu rozject web, protoze me to nepusti dal dokud to neodinstaluji. Prosim byl bych vdecny za pomoc je to pro me hodne dulezite . Dekuji predem.
Jak se dostat do tabulkove databaze
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak se dostat do tabulkove databaze
Hledej v administraci údaje od systému zvaného PHPMyAdmin, to je to co potřebuješ.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Arcas
- Věk: 26
Bylo by fajn uvést, od koho máš webhosting a jaký tarif (například : Endora, Free) abychom mohli určit, zda je to vůbec možné a v případě že ano tě správně nasměrovat 

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
Tak webhosting delam zde tady pres fakahedu a delam to pres Wordpress, v kterym se vyznam nejlepe
uz jsem se nyni dostal do PhpmyAdmin a trochu se tam nevyznam vidim tam databaze, ale nejak o wordpressu tam nic psano jestli byste mi mohli trochu navest k tomu dekuji 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Rozklikni tu databázi se svojím jménem a označ všechny tabulky s předponou wp_ a ty smaž.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Jsem tam dekuji to je divne zde mi to pise zadne tabulky nebyly nalezeny, coz asi znamene ze je vse vymazano a ze tam zadny wordpress naistalovany nemam tak to bude asi vse
Ted jsem zkousel naistalovat wordpress a uspesne mi ho to naistalovalo takze mi vse funguje
moc dekuji za pomoc karmu si zaslouzite za pomoc