[ Nápad ] Minecraft server

Pokec o čemkoliv ostatním
xXArthomXx

[ Nápad ] Minecraft server

#1 Příspěvekod xXArthomXx » 26 srp 2013, 17:49

Ahojte, napadol ma celkom zaujímavý nápad na minecraft server, ktorý by bežal na vlastnom plugine. Ten plugin by som tvoril ja + ak by chcel niekto pomôcť, veľmi rád Vás zoberiem ale teraz k veci. Ten plugin by sa zaujímal o čarovanie a pod.. Získavali by ste špeciálne XP, kde by ste pod určitým XP dostali nový level a tak by ste sa učili novým kúzlam (bude to podľa nejakého matematického vzorca). Veľa nápadov nemám a preto chcem Vás poprosiť o všetky návrhy čo by sa dali pridať no samozrejme že najprv nad tým pouvažujem. Ak by ste chceli ohľadom toho vedieť viac, len sa pýtajte.

Ešte ku serveru: Server zaplatím poriadný u zahraničného poskytovateľa serverov aby to bolo poriadné aj pre ľudí zo zahraničia no nezúfajte. Budú rôzne servery ako pre CZ/SK, pre američanov a pod... viete aby zase to tým ďalším nelagovalo to až tak.

Takže všetky nápady môžete sem písať, hlavne žiadne hovadiny, povedzte, čo si o tom myslíte :) nápad už mám v hlave asi mesiac :D

Cernokneznik
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Re: [ Nápad ] Minecraft server

#2 Příspěvekod Cernokneznik » 26 srp 2013, 18:58

Sice ti s pluginem asi nepomůžu...

Ale zajímá mě, kde ten server hostuješ. :O
Pokud si zaplatíš třeba americkej hosting, je to sice super, ale budeš mít ping jak sfiňa.
Elkia.club - A gaming club with it's own vanilla survival Minecraft server!
Obrázek apply here

xXArthomXx

#3 Příspěvekod xXArthomXx » 26 srp 2013, 19:11

no server zatial nehostujem ale chcel som že bude viac serverov ako pre američanov, CZ/SK potom pre tých v afrike (joke) :D že ich bude viac ...

SPiRIT
Věk: 35
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod SPiRIT » 26 srp 2013, 21:18

To jsou mi zase plány :lol: Jsem zvedavy jestli se aspon cast realizuje :D

Shadowhacker
Věk: 29

#5 Příspěvekod Shadowhacker » 28 srp 2013, 00:36

Zní to zajímavě. Klidně bych nějak pomohl, ale zase.. :) Ale vymyslet ty vzorce a pár věcí navíc, není problém, že... Třeba se Ti to povede, no. :) A seženeš hodně lidí na to, možná.
Obrázek

Zpět na „Off topic“