Zdravim je to určitě problém jen mého PC ale potřeboval bych poradit, nainstaluju CS: Source od Mysterie ( viewtopic.php?f=3&t=807 ) spouštím ho, najede mi to do menu a pak mi vyflusne error .
-------
Engine error
No permissions to run ´cstrike´
-------
Nevíte prosím někdo co s tím? zkoušel jsem stahovat i jiné verze css a dělá to pořád to samé...
CS: Source by Mysteria - error
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: CS: Source by Mysteria - error
Máš Windows XP, že?
Pro spuštění CSSka potřebuješ mít nainstalovaný .NET FRAMEWORK (nejsem si jistý, ale měla by ti stačit verze 4.0 - nejspíš obsahuje všechny předchozí verze v sobě)
Pro spuštění CSSka potřebuješ mít nainstalovaný .NET FRAMEWORK (nejsem si jistý, ale měla by ti stačit verze 4.0 - nejspíš obsahuje všechny předchozí verze v sobě)
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
ne mám windows 7 - ultimate, pomohl by ten framework ?
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Jsou 2 moznosti, bud ti bezi v pozadi steam > ukoncit a pak spustit css
Budes muset spustit css jako administrátor/správce. Pravým tlačítkem myši klikneš na ikonu spouštěče css a tam je někde spustit jako správce nebo tak podobně, já mám zatím pořád visty takže nevím jak se to tam přesně jmenuje.
Budes muset spustit css jako administrátor/správce. Pravým tlačítkem myši klikneš na ikonu spouštěče css a tam je někde spustit jako správce nebo tak podobně, já mám zatím pořád visty takže nevím jak se to tam přesně jmenuje.
-
už to jede, stačil ten framework, ale mám potíže s fps, grafrna je dobra mam nVidia GeForce 9600 GT 1024 Mb a procesor s ramakma běží tak na 40 % a furt ty fps na dustu 2 jsou okolo 40 -60 což mě vůbec nestačí, nemáš nějákou radu? je vidět že tomu opravdu rozumíš.
-
a ještě mám prá problémů, v cs_office nevidím přes prostřelený sklo - černá textura a nemůžu se připojit na žádný NS server začne se to načítat a potom z ničeho nic su hned zpět v menu a nic mi to neukáže, až se podívám do konzoli tam tam mám napsaný
ConVarRef sb_dontshow_maxplayer_warning doesn't point to an existing ConVar
Connecting to 88.86.113.176:28003...
Host_Error: Unexepected authentication protocol 150009551!
ConVarRef sb_dontshow_maxplayer_warning doesn't point to an existing ConVar
Connecting to 88.86.113.176:28003...
Host_Error: Unexepected authentication protocol 150009551!
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ano, .NET Framework je potřeba pro spuštění NonSteam CSS verze (mohu se zeptat - instaloval jsi jenom verzi 4.0?).
K té chybě - nemáš nejnovější patch: http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=3&t=807 a stáhni si ho, je hnedka nahoře a nainstaluj ho do správného místa! Tedy v tom výběru kam instalovat, to musí být do místa, kde je soubor hl2.exe.
K té chybě - nemáš nejnovější patch: http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=3&t=807 a stáhni si ho, je hnedka nahoře a nainstaluj ho do správného místa! Tedy v tom výběru kam instalovat, to musí být do místa, kde je soubor hl2.exe.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
mám jen verzi 4 a to css sem stahoval od tebe - těch 5 partů a bylo tam napsaný že už je to i s nejnovější patchem tak nevím....
-
prosím napiš mi na icq 359664203 ať mi to tu nepopisujes po zprávách. dík
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Na ICQ moc nebývám... každopádně dej do konzole version a zkopíruj mi sem, co ti to vypíše...
PS: Ok díky za potvrzení, přidám to do tématu k downloadu
PS: Ok díky za potvrzení, přidám to do tématu k downloadu

Zpět na „Counter-Strike: Source“