DarkSwamp SkyBlock : 93.91.240.158:37175
Dobrý deň/večer,
mám niekoľko otázok ohľadom pluginov, ich nastavenia a taktiež bugov serveru. Nebudem odbkecávať tak prejdem rovno k veci.
1.) Bugovanie vo vzduchu
Popis problému : Po aktualizovaní serverov na verziu 1.5.0/1.5.1 sa mi pomerne často stáva, že sa hráči po odhlásení bugnú vo vzduchu.. Nemôžu sa ani prihlásiť, po stlačení tlačidla pre otvorenie chatu sa im chat okamžite zavre a ďalej levitujú vo vzduchu. Tento problém riešim tak, že bugnutého hráča teleportujem mimo miesta kde stál(levitoval) predtým. Najväčší problém na tom všetkom je, že hráč nemá akým spôsobom sám ohlásiť, že sa bugol, keďže mu nejde ako som už vyšiel spomýnal otvoriť okienko chatu, a musí mi to oznámiť nejaký ich priateľ zo serveru, avšak keď hrajú na servery sami sú nútený na servery prestať hrať.
Otázka : Chcel by som sa spýtať akým spôsobom sa dá vyriešiť tento bug(zoznam pluginov nájdete nižšie)?
2.) Preklad join/left/whitelist/full server správ
Už dlhšiu dobu mám záujem si preložiť+farebne prepísať ingame správy "xxx joined the game";"xxx left the game" a správy zobrazované pri plnom servery alebo keď je server na whiteliste, avšak doteraz som nenašiel žiaden plugin, ktorý by zvládal všetky tieto správy preto sa obraciam na vás(vždy som našiel len na join/left alebo len na whitelist).
3.) Preklad essentials pre rôzne skupiny hráčov
V poslednej dobe mi začalo hrávať na servery pomerne veľké množstvo talianov a rusov a nechcem ich zo serveru odohnať tým, že mám v pláne preložiť do českého jazyka plugin essentials, chcel by som sa preto spýtať či nie je možné nastaviť v tomto plugine pre určité skupiny ľudí(vopred priradených do skupiny v PermissionsEx) ponechať anglický preklad pluginu a pre ostatných hráčov dať český preklad pluginu.
Zoznam pluginov :
Spoiler: zobrazit
Ďakujem vopred za ospovede na tieto drobné, ale pre mňa potrebné dotazy