Deme*ce dnešních lidí ..

Pokec o čemkoliv ostatním
SpreyYManNNikKK

Deme*ce dnešních lidí ..

#1 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 28 bře 2013, 19:44

Zdarec lidi , taky jste už několikrát nalezli tak hluboce retardované lidi ? A nebyli to přitom žádné děti ? Já tehdy ano , inteligence a namáhavost hlavou jak už ve virtuálním tak i reálném světě klesla , nepočítám dospělé osoby samozřejmě , to už já nedokážu posoudit .. Jsou růžné příklady kde si toho můžete všimnout .. Jeden vám teď zde z vlastní zkušenosti můžu říct ..
Nedávno ( cca na začátku března ) si jeden " týpeček " založil svůj vlastní server, je mu 14 let , adminoval do té doby u mě na MineCraft serveru , poté jak jsem už zmiňoval si založil server , byl u mě cca půl roku . Nevadilo mi to , ale jakmile jsem se na jeho server chtěl dostat tak náhle : Console tě zabanoval na tomto serveru , důvod : ! .. První náhlá "divná" věc .. Console tě zabanovAL , to zaprvé a ještě navíc mi dal tak krásnej důvod .. Fííííha .. Až by ste se za pačesy popadali . Tak jsem si řekl , dobrá : Půjdu se podívat za jinej nick .. Samozřejmě v tu dobu už měl u mě útrom = automaticky DE-OP . Jakmile jsem se na jeho server dostal , tak sem se já za pačesy popadal ... Configurace veškerých pluginů a veškeré pluginy byli okopírované z mého serveru .. V životě sem u nikoho neviděl hodnost : Crafťák .. Používáno jako obyčejný hráč . To jsem měl já i on , dále třeba ExtraVIP , většina serveru v poslední době používá pojmenování vyššího stupně vip GoldVIP , takže další věc , ostatní hodnosti jako mám já byly také zkopírované , a to doslova , nebylo ani o jednu hodnost míň nebo víc .. Úplně stejné .. Ale pozor ! Měl jiné barvičky :D :D ! Pluginy byli zkopírované také doslova , abych jen dodal , neměl na serveru WorldGuard který já používám protože on chudák asi ani nevěděl co to WorldGuard je a k čemu se používá . Tak jsem si řekl : Půjdu se podívat na jeho teamspeak .. A právě : ... Zkuste hádat sami .. Samozřejmě že teamspeak byl také zkopírovaný .. Jak už roomky tak i ikonky u jména , málo který MineCraft Teamspeak používá ikonky jako já pro různé hry , a navíc : Ani o jednu ikonku míň ani víc :D .. No comment .. A jako sladkou tečku na dortu , 40% hráčů od něj je z mého serveru , bohužel retardace vítězí . Za mími zádami tajně posílal hráče k němu .. Ale to už je jeho věc . Proto celý server jak už MC tak TS překopávám od kořenů aby nebylo poznat že je něco odkaď zkopírované , tento můj server byl originální .. Bohužel tento "milý" chlapeček nemá svojí inteligenci , to už je samozřejmost když je všechno Copyright .. Jeho nemohlo napadnout něco jiného , on musel prostě vše zkopírovat ... Doteď mi nedonesl ještě někdo jeho vyjádření .. Úplně nazávěr , jeho server se jmenuje Quarter Craft , když jsi to dokážete přeložit tak to znamená "čtvrt Craft" , nechápu význam tohoto serveru , znám plno krásných [názvů] serverů , jak už : GlowingMines ( originální server , žádný kopčení , prostě kvalitní česko-slovenský server ) tak už i MineForLife , nebo MyCrafting . :-)
Toto byl malý úryvek z toho co jsem se dozvěděl / jak jsem získal informace .. Pokud máte nějaký podobný příběh jak už o MC , tak už o čemkoliv , pokud to bylo dítě nebo už nějaký puberťák a máte chvíli času tak ho sem napište !! Podělte se se mnou o vaše zážitky ! Budu rád :) ..
Jméno tohoto člověka zmiňovat nebudu neboť by jsem Batllefuryho ztrapnil .

PS : Tento příspěvek nemá být pro někoho urážkou nebo něco podobného :)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: Deme*ce dnešních lidí ..

#2 Příspěvekod Qefik » 28 bře 2013, 20:05

Vidíš, z toho plyne jediné: nikdy nedávej přístupy k tvému serveru nikomu jinému ;)

Ale jo, mám něco podobného, kdysi jsem pustil CS 1.6 server s názvem Schovka. Jednoduše T se změnili na model z nabídky a měli 30 sekund na to, se někde schovat po mapě a splynout s okolím. CT je pak s nožem hledali. Podobný server jsem viděl 2 roky předtím a pak skončil a už žádný podobný u nás nebyl. Sehnal jsem si pluginy, koupil 15 slot server a šlo se. Za den byl server narvanej k prasknutí, vydrželo to asi rok, pak to většinu omrzelo. Ale cca měsíc po spuštění mého serveru se začaly objevovat jeho klony (plugin který jsem používal byl volně ke stažení, měl jsem tam jen drobné úpravy). Což by mi nevadilo, kdyby nepoužívaly úplně stejné modely (a to jsem si jeden nechal udělat od kamaráda a druhý jsem vyhrabal ve svém starém PC) se stejnými názvy.

No, teď se schovka používá jako název pro mód, i když už není tak hraný.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

jaraxxx
Věk: 26

#3 Příspěvekod jaraxxx » 28 bře 2013, 20:11

Pokud to je tak jak říkáš tak mu ten server dlouho nevydrží.Ale věřím že dokáže člověka naštvat když někdo zkopíruje jeho dlouhodobou práci a vezme mu lidi...
V rijnu mne bude 9led tak si neviskakuj :)Jestli mi chceš poděkovat použíj karma +
Obrázek Obrázek

SpreyYManNNikKK

#4 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 28 bře 2013, 21:37

Přesně :)
Jinak qefiku : přístupy neměl , měl jen OP a nějaký permice ..

Sejsel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Sejsel » 28 bře 2013, 23:28

Sice je to blb, ale to že přejdou hráči od tebe k němu nejspíš také znamená, že on si ten server dokázal spravovat lépe. Pokud by ten tvůj byl originální a lepší, tak by se to nestalo. A taky máš komunitu na prd, pokud ti to nikdo neřekl.

A když už Qefik zmínil tu schovku, tak já jsem pro změnu byl první kdo udělal Skyblock server. A podívejte se jakou to má teď popularitu.
01101110011101010110001001110111

jaraxxx

#6 Příspěvekod jaraxxx » 28 bře 2013, 23:34

Sejsel kdo ví co jim za to sliboval když půjdou na jeho server... :)
V rijnu mne bude 9led tak si neviskakuj :)Jestli mi chceš poděkovat použíj karma +
Obrázek Obrázek

SpreyYManNNikKK

#7 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 29 bře 2013, 03:16

Sejsel , natahal je na svůj server tím že jim slíbil určité výhody že odejdou odemě a přijdou k němu a dostanou př. Creative ..

enalan

#8 Příspěvekod enalan » 29 bře 2013, 12:41

Mě jedno dítě z webu kopírovalo Vip výhody a ani na to permisse neměl :D
Ušetři na nákupech v eshopech se společností Plná Peněženka.
Web, který tě přiučím novým věcem - http://neobycejny-svet.cz/
Aktuální kontakt na mě - tom.cana@seznam.cz

SpreyYManNNikKK

#9 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 29 bře 2013, 13:09

Taky dobrej FAIL no :D

jaraxxx

#10 Příspěvekod jaraxxx » 29 bře 2013, 15:31

Ted jsem byl na tom serveru je to opravdu užasný server ani se tam nedá nic craftit workbench jsem udělal na 6tý pokus :D tady je moje snaha vycraftění brnění která bohužel nevyšla :(
Spoiler: zobrazit
pokus.jpg
pokus.jpg (102.2 KiB) Zobrazeno 5198 x
Obrázek Obrázek

Zpět na „Off topic“