NTB - Grafika
- SpreyYManNNikKK
NTB - Grafika
Zdarec lidi , chtěl bych od vás pomoc / radu , matka jsi koupila pro sebe noťas , už používanej ale jí vystačí , rozjel bych na ní docela i dobrý hry , ale problém je s Grafikou , v nastavení počítače mi píše že velikost grafiky je 1300 MB a když si dám test jestli rozjedu BO tak mi to napíše že mám jen 64 MB , i MC se mi trošku laguje tak jestli se nepoužívá nějaká základní grafika a né tahle ? Jak to nastavit ? Nevíte ? .. Předem díky za jakýkoukoliv radu . Karma samozřejmě + těm co pomůžou .
- Přílohy
-
- Bez názvu.jpg (304.87 KiB) Zobrazeno 5581 x
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: NTB - Grafika
Nemáš dedikovanou grafiku. Tam je ten problém. Integrovaná využívá sdílenou paměť RAM. Co třeba napsat model NTB? ale BOII ti tam rozhodně nepůjde 

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- SpreyYManNNikKK
Nechápu , dyť mi normálně píše že velikost je 1300 a najednou na webu 64 Mb
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Qefik píše:Integrovaná využívá sdílenou paměť RAM. Co třeba napsat model NTB?
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Pro blby: Buď ti půjde grafika na plnej výkon a nebudeš mít RAM nebo naopak. Pořád to je málo.
01101110011101010110001001110111
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tvl, tohle mi připomíná to, že v novinách se uvádí velikost pevných disků jako 2 000GB, protože lidi si myslí, že je to víc než 2TB.
Boha jeho, je to integrovaná grafika, i kdyby měla 10GB paměti, tak je jí to úplně k hovnu, protože všechny ostatní parametry má low, takže ji nedokáže využít.
Určovat výkon grafiky podle paměti může jenom imbecil. Například moje mobilní grafika 660M má "jenom" 1GB paměti je asi tak 20x výkonější, než tahle integrovaná.
Velikost paměti grafiky je to poslední co určuje její výkon, jenže výrobci si všimly, že když udělají stejnou grafiku s 512MB, 1GB a 2GB paměti, tak lidi koupí tu o 2 litry draží s 2GB paměti i přesto, že ji nikdy v životě nevyužije, ale vyšší číslo líp vypadá prostě.
Boha jeho, je to integrovaná grafika, i kdyby měla 10GB paměti, tak je jí to úplně k hovnu, protože všechny ostatní parametry má low, takže ji nedokáže využít.
Určovat výkon grafiky podle paměti může jenom imbecil. Například moje mobilní grafika 660M má "jenom" 1GB paměti je asi tak 20x výkonější, než tahle integrovaná.
Velikost paměti grafiky je to poslední co určuje její výkon, jenže výrobci si všimly, že když udělají stejnou grafiku s 512MB, 1GB a 2GB paměti, tak lidi koupí tu o 2 litry draží s 2GB paměti i přesto, že ji nikdy v životě nevyužije, ale vyšší číslo líp vypadá prostě.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- SpreyYManNNikKK
No tak , stáhnul jsem si je , jen mulťák aby jsem vůbec věděl jestli to rozjedu , a rozjedu je , sice na nejmenší ( low ) detaily ale rozjedu .
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Njn ale většina lidí co hraje hry je nechce hrát na low, že jo.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit