Nazapočítavá některé staty

Dotazy k psychostats statistikám
Message
Autor
GamerX
Příspěvky: 343
Věk: 26
Registrován: 21 čer 2011, 19:27
Reputation: 1
Bydliště: Doma
Kontaktovat uživatele:

Nazapočítavá některé staty

#1 Příspěvekod GamerX » 05 bře 2013, 20:19

Takže už asi měsíc to je když jsem si objednal nový server napojil jsem tam od vás psychostats a mohl jsem si všimnout že to vubec nezapočítavá HeadShoty myslel jsem si že to nějaky bug tak jsem ho reinstaloval a stále pak jsem sledoval i psychostats na ostatních serverech a tam to iste nevim od kdy ale přestalo to započítavat headshoty udelejte stim neco...

EDIT: ani to nezanamenáva zásahy do hitboxu...

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Nazapočítavá některé staty

#2 Příspěvekod Qefik » 05 bře 2013, 21:01

Identifikuj server a dej sem plugins.ini. Dále verzi HLDS a metamodu a ještě metamod pluginy včetně verzí.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

GamerX
Příspěvky: 343
Věk: 26
Registrován: 21 čer 2011, 19:27
Reputation: 1
Bydliště: Doma
Kontaktovat uživatele:

Re: Nazapočítavá některé staty

#3 Příspěvekod GamerX » 05 bře 2013, 21:27

Servery: 81.0.217.176:27449, 81.0.217.179:27810
pluginy, HLDS, metamod mám pořát stejný a požival jsem je dokud psychostats šel normálně takže tím to nebude...

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Nazapočítavá některé staty

#4 Příspěvekod Qefik » 05 bře 2013, 21:31

Dodej prosím ty informace.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain


Zpět na „PsychoStats“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů