Dobrý den můžete mi sem dát nějaký plugin na abych mohl mít na serveru boty ?? + návod prosím nebo kdybyste byli schopni mi poradit jak tam vložit tenhle http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=444435 kam dát ty příkazy atd. děkuju moc za pochopení a případnou odpověď
EDIT: omlouvám se mělo to být napsané ZDE viewtopic.php?f=44&t=1267
UŽ SE TO NEBUD EOPAKOVAT
Boti
-
Re: Boti
Jistá pokrok už mám menu už se mi zobrazuje ale vždy když dám přidat boty jakýmkoliv způsobem prostě se nechtěj přidat =((((
Když sem začínal vip se mi zdálo jako dost goood plugin. Už to tak není proč mají lidi platit za dobrou pařbu ??? je to jen proto aby jiní byli zvýhodněni nad ostatníma !
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
to je jednoduché
manu tam sice mášm, ale podboty ne
zde je návod 
http://www.fakaheda.eu/view.php?cisloclanku=2008010009

http://www.fakaheda.eu/view.php?cisloclanku=2008010009
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Sem takovej debil že mi to nejde ? docela mě to štve jedinej důležitej plugin a zrovna ten mi nejde
Když sem začínal vip se mi zdálo jako dost goood plugin. Už to tak není proč mají lidi platit za dobrou pařbu ??? je to jen proto aby jiní byli zvýhodněni nad ostatníma !
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
on to není klasickej AMX plugin, ale plugin do metamodu. když jsem začínal, tak jsem to taky dělal podle toho návodu a v pohodě mi to šlapalo 

Mark Twain
Mark Twain
-
Přidání bota do hry:
addbot [skill [osobnost [team [model [jmeno]]]]]
Přidá boty s parametry - skill můžeš nastavit od 0 do 100; když napíšeš 101, je to náhodný skill od hodnoty minbotskill do maxbotskill.
Osobnosti – od 1 do 3 nebo 5 a znamenají následující:
• 1 - Normal [POD]
• 2 – Agresívní [P*D]
• 3 - Obranný [P0D]
• 5 – Náhodná osobnost
Tým 1 jsou Teroristi, 2 jsou Counter-Terroristi, 5 je náhodný tým.
Model je od 1 do 4, podle výběru ve hře, 5 je zase náhodný
Jméno je samozřejmě jméno tohoto bota
Když chceš použít mezery, musíš jméno dát do uvozovek (addbot 100 2 1 „Velka llama“
Nemusíš vypisovat všechno, ale když jednou něco nenapises, nesmis napsat uz nic dalsiho, jinak by to system bral jako dalsi hodnotu - tu, co jsi nenapsal. Logicky![]()
V tom je podle mě problém ten příkaz pro přidání bota může to být tím ?
addbot 100 2 1 „Velka llama“ to přece není normální příkaz nemám ho někam zapsat do configu nebo user.ini k právům admina nebo někam prostě ?normální příkazy na jiný plzginy mají většinou předložku amx_---- nebo něco prostě jestli to chápeš

-
To sice funguje ale vždy když už si vyberu bota a dám kterýho chci přidat prostě nic a vrátí mě to do hlavního menu a můžu si zase vybírat a zase nic
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
no chlape, tak si asi něco neudělal podle toho návodu 
pokud si vše udělal správně (toto je to nejdůležitější) tak by ti to mělo fungovat. ověříš si to napsáním do konzole meta list a když ti tam pofičí podbot tak to je hotovo

Nakopírujte obsah archivu do složky cstrike/addons/podbot/
Ve složce s metamodem (cstrike/addons/metamod/) je soubor plugins.ini, protože tohle je návod na boty do Linuxu, zapište tam: linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so
pokud si vše udělal správně (toto je to nejdůležitější) tak by ti to mělo fungovat. ověříš si to napsáním do konzole meta list a když ti tam pofičí podbot tak to je hotovo

Mark Twain
Mark Twain
-
Nic to nepíše v meta listu žádnej plugin =D ale obsah plugins.ini v metamodu je
win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll
; Enable this instead for binary logging
; win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_bl_mm.dll
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so
a ve složce addons mám složku podbot a tam vše nastavený
win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll
; Enable this instead for binary logging
; win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_bl_mm.dll
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so
a ve složce addons mám složku podbot a tam vše nastavený