[PHP] Minecraft Extended Punishment List [4.0.3]
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] Minecraft Extended Web Banlist [3.0.0-beta2]
Myslím si, že toho většina všimla, ale Hicoria rozjela k serverům vlastní webhosting. Pokud by si ho chtěl na otestování dám ti přístup do PM.
LiFe-Games.cz Snažíme se o kvalitní servery dobrou komunitou, a zapáleným Admin Teamem. E-Mail: kontakt@life-games.cz TS3: ts.life-games.cz

- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
DJ_Ironic: Bohužel jsem si nevšiml, protože shit hostingy nesleduju 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mají alespoň trošku normální nastavení PHPčka, tak by neměl být problém.
Ale jelikož mne zajímá, jací jsou to "odborníci", tak mi pošli údaje do PMka, rád se na to podívám. 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Ahoj nedalo by sa do banlistu pridat moznost tabulku ukoncenia trestu? Ako je Cas udeleni trestu tak za tim pridat Cas ukoncenia trestu? Ano viem ze to tam je ale napriklad ked dam temp ban na 4 dny tak sa mi tam ukaze to ,, X ,, na zrusenie trestu. Ale ked dam tempban na 4h tak sa neukaze nic a vyzera to ako trvaly ban
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Když se ti tam neukazuje křížek, tak to znamená, že už vypršel, můžeš to zkontrolovat tak, že má úplně vlevo červenej štít (ikonu).
Co se týká toho času vypršení, původně jsem to tam chtěl dát, ale je to zase další místo navíc a už tak je tam dost málo místa pro důvod trestu. Ale můžu to tam zkusit nějak vmáčknout.
Co se týká toho času vypršení, původně jsem to tam chtěl dát, ale je to zase další místo navíc a už tak je tam dost málo místa pro důvod trestu. Ale můžu to tam zkusit nějak vmáčknout.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Darcount
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Mám porblem z BanListem ho udělat asi sem něco blbe nastavil ale nevim co
http://154842_web.fakaheda.eu/banlist/

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jako obvykle obsah složky banlist/log do PM (Soukromá Zpráva). Ideálně celou složku zazipovat, někam nahrát a mě poslat jenom odkaz.

- Darcount
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejdřív byly špatně přihlašovací údaje, což jsi vyřešil a poté je tam chyba SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table '154842_mysql_db.v_banlist' doesn't exist, což znamená stejný problém jako kolega výše:
No a vzhledem k tomu, že už je to po třetí, co na to někdo narazil, tak si píšu, že do další verze kromě správnosti přihlašovacích údajů přidám i kontrolu, zda byl spuštěn tenhle příkaz.
Mysteria píše:To znamená, že nám někdo nečte návod, konkrétně tu část se spuštěním příkazuSQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table '135786_mysql_db.v_banlist' doesn't existKód: Vybrat vše
CREATE OR REPLACE VIEW v_banlist AS SELECT
id, IF(type = 0 OR type = 1 OR type = 6 OR type = 7 OR type = 9, IF(temptime = 0 OR UNIX_TIMESTAMP() <= temptime, 1, 0), 0) active,
CASE type
WHEN 0 THEN 'Ban'
WHEN 1 THEN 'IP ban'
WHEN 2 THEN 'Varování'
WHEN 3 THEN 'Vyhození'
WHEN 4 THEN 'Pokuta'
WHEN 5 THEN 'Unban'
WHEN 6 THEN 'Vězení'
WHEN 7 THEN 'Umlčení'
WHEN 8 THEN 'Vězení'
WHEN 9 THEN 'Trvalý ban'
ELSE 'Neznámý'
END type, name, reason, admin,
time, DATE_FORMAT(FROM_UNIXTIME(time), '%d. %m. %Y %H:%i:%s') timeString,
temptime, IF(temptime = 0, 'Nikdy', DATE_FORMAT(FROM_UNIXTIME(temptime), '%d. %m. %Y %H:%i:%s')) temptimeString,
IF(type = 0 OR type = 1 OR type = 6 OR type = 7 OR type = 9, IF(temptime = 0, NULL, temptime - time), NULL) length,
IF(type = 0 OR type = 1 OR type = 6 OR type = 7 OR type = 9, IF(temptime = 0, NULL, IF(UNIX_TIMESTAMP() <= temptime, temptime - UNIX_TIMESTAMP(), NULL)), NULL) remain
FROM banlist;
No a vzhledem k tomu, že už je to po třetí, co na to někdo narazil, tak si píšu, že do další verze kromě správnosti přihlašovacích údajů přidám i kontrolu, zda byl spuštěn tenhle příkaz.

- Darcount
- Kontaktovat uživatele:
To už sem provaděl v SQL ale vždy napsalo #1146 - Table '154842_mysql_db.banlist' doesn't exist
Fakt tomu nerozumim ze nexistuje databaze nebo ja nevim
Fakt tomu nerozumim ze nexistuje databaze nebo ja nevim