Zprávy byly plné smajlíků, bohužel fakaheda dovoluje maximálně pět, takže si je musíte představit. Za každou větou aspoň 5.
Mám takovou zkušenost, že největší psychopati používají nejvíc smajlíků.
xXJanXx, cairus
IP: 78.45.139.168
je tu majitel?

/pl, /ban, /invsee, /help, /help LibsDisguises, /help worldeditselectionvisualizer, /wesv, /tpa, /pex,
Proč nemám prefix?, A co mám udělat?

Vím každý plugin co tu je , Je tu třeba... skinrestores, Mm je vsechny vypsat?
Mám lepší server, Mám tam alespon prefix [hráč] , BedWars std..., atd*, fifu, Parkour kde se ukládají pozice , není tu ani tabulka na pravo, Stačí si stáhnout PermissionEx...,
/pex user, Ne? Jen nejlepší plugin na permissions , nejsou tu ani minihry..., Skyblock tam mám taky , ne? je mi 14... -,-, A alespon umím udelat server ,
Tento server je na hovn*, Pojdte na můj server IP: xxxxxxxxxx.xxxxx.io (tupý spam IP adresy, nebudu opakovat, bylo by to příliš stereotypní - poz. autora)
Pojdte na můj server IP: xxxxxxxxxx.xxxxx.io dám vám tam HELPERA!!! (další tupý spam - poz. autora)
Pojdte na můj server IP: xxxxxxxxxx.xxxxx.io dám vám tam HELPERA!!! nebo Admina zdarma!! (další tupý spam - poz. autora),
neumíte dávat Bany protoze nemáte OP ? , Nebudu hrát na serveru na HO*NO (další tupý spam - poz. autora)
Řádil asi osm minut, než se tam objevil moderátor. Doporučuju banovat preventivně.