Karma?

Pokec hlavně o tomto fóru - co tady chybí a co by mělo být jinak
Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Karma?

#41 Příspěvekod Mysteria » 09 zář 2010, 17:55

Počkat podle interní IP - myslíš to tak, že si založíš víc účtů tady na fóru a budeš si z nich na tenhle klikat karmu? Tak to už by bylo moc ubohý :D

Každopádně nevím jak je to nastavený, ale je možný, že je tu nějaký minimální počet příspěvků, po kterém můžeš dávat karmu, a jestli to tak je, tak je to lepší, protože když se podíváš do členů fóra a na příspěvky, tak dobrých 80% lidí je tu regnutých bez příspěvku nebo 1 - 2 příspěvky (a to většinou dotazy než řešení).

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvekod Austin » 09 zář 2010, 21:33

je zapotrebi 3 posty.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

woPICAg
Věk: 37
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvekod woPICAg » 09 zář 2010, 23:28

Mysteria píše:Počkat podle interní IP - myslíš to tak, že si založíš víc účtů tady na fóru a budeš si z nich na tenhle klikat karmu? Tak to už by bylo moc ubohý :D

Presne tak, ale neznamena to, ze to nikdo nezkusi. I kdyz pouzijes anonymizer, nebo si zmenis externi IP, adminum by se mela zobrazit i interni IP kterou zmenit lze snad jen preinstalovanim systemu.

Austin píše:je zapotrebi 3 posty.

Nicmene kdyz si sem pride nekdo pro radu ohledne vasich sluzeb a ma tazajici ohodnotit funkce moderatoru, tak by tazajici mohl hodnotit po prvni pomoci, protoze casto tu nepotkam cloveka co tu ma server Track Manii a potrebuje pomoc s vice jak dvema vecma a to jich vic jak 80% resi se mnou po icq z tohohle fora.

Ale to je jen muj nazor, nejak splhat nemusim, ale kdyz uz poctive, tak to nejde :)
ゐulldogς´ Team》http://tmnf.czechian.net《ゐulldogς´ Team
Obrázek ObrázekObrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvekod Mysteria » 10 zář 2010, 07:30

Samozřejmě, to je jasný, se mnou taky dost lidí píše na ICQ nebo přes soukromé zprávy, protože prostě přes ICQ je to rychlejší a pohodlnější (a většinou na to vememe ještě Teamviewer) a hlavně rychlejší :)

komarsz
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvekod komarsz » 10 zář 2010, 14:18

Hehe že to pořád řešíte. Stejně pokud mi někdo poradí a nebo napíše názor, kterej se mi líbí, tak určitě nekoukám hned na karmu aby mě tím ujistila jestli je ten člověk fajn, ale třeba se na to dají balit holky -D

Dokažte někdy tohle frajírci. Sice z doby, kdy jsem správcoval výpočetní technice, ale je to tam :-D
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvekod Mysteria » 10 zář 2010, 14:48

Mno balit holku na karmu nezní špatně :) Vyzkouším, a dám vědět jak jsem dopadl :D

Will
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvekod Will » 10 zář 2010, 16:57

Interní IP jde zjistit jen velmi nejistě a musí k tomu být spolupráce klienta (netuším jak se dá v PHP zjistit interní IP). Každopádně interní IP například já změním úplně jednoduše, prostě nechám router aby mi přiřadil jinou.

Toto není řešení a phpBB NEUMÍ detekovat interní IP.
ObrázekBattleForce.cz - příjemný herní portál s oblíbenými CS:S servery
Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvekod Mysteria » 10 zář 2010, 17:08

Zapomínáme na to nejdůležitější - kdo a proč by to dělal? Nic by z toho neměl a to že je to fake, na to by se taky přišlo, jako když by někomu začala velmi rychle růst karma.

PS: + karma za CSS Patch by se mi hodila :D :D (Nějak jste na mě zapomněli) :D :D

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvekod Austin » 10 zář 2010, 19:50

ja davam karmu i za jine. Kdyz vidim ze jste nekomu pomohli, tak klidne karmu dam. Samozrejme je to tak v 10% pripadu, protoze tu holt netravim vetsinu sveho zivota. Klidne se mi ale ozvete, ze jste nekomu pomohli a chcete karmu :) (SZ)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

komarsz
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvekod komarsz » 10 zář 2010, 21:06

SZ se mi nechce psát, ale já včera převedl babičku přes přechod :-D

Zpět na „Pokec“