[PHP] Minecraft Extended Punishment List [4.0.3]
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.0.0 NEW!]
Pokud jsi nic neměnil, tak banlist.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nastal čas oznámit blížící se další verzi, 2.1.0. Jak už je z verze patrné (zkušenějších lidem
), tak bude obsahovat nějakou zásadnější novinku a tou bude administrace. Prakticky se bude jednat o podobnou administraci jako byla v 1.2Beta02 (která ale nebyla nikdy dokončena), samozřejmě zase stejně jako základní 'veřejný' banlist bude kompletně dokončena a vyladěna do nejmenších detailů.
Z funkcí mohu jmenovat, zálohu databáze, správu adminů a trestů, tři úrovně oprávnění adminů a možná ještě další věci. Čas vydání neznámý, záleží jak budu mít čas, žádné veřejné beta verze nebudou, bude vydána až bude hotova.
EDIT: Screen přehledu administrace (ještě se bude přizpůsobovat už se přizpůsobil, nový screen na další stránce).

Z funkcí mohu jmenovat, zálohu databáze, správu adminů a trestů, tři úrovně oprávnění adminů a možná ještě další věci. Čas vydání neznámý, záleží jak budu mít čas, žádné veřejné beta verze nebudou, bude vydána až bude hotova.
EDIT: Screen přehledu administrace (ještě se bude přizpůsobovat už se přizpůsobil, nový screen na další stránce).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- ABYSI!DORANA!
- Věk: 34
Mysty a neplanuješ spraviť BANLIST pre viac serverov? Ako napriklad BANMANAGER (PLUGIN) a BANMANAGMENT(BANLIST) - v ktorom v administracii si mozes navolit svoje servery s napojenim na DB a pod. Ja som presiel z Ultrabans na BANMANAGER len z 2 dôvodov:
1) Banlist ULTRABANS system - kazdy server na novej stránke
2) Nefungovalo mi na jednom servery napojenie na MySQL :/
1) Banlist ULTRABANS system - kazdy server na novej stránke
2) Nefungovalo mi na jednom servery napojenie na MySQL :/
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud vím, tak Ultrabans plugin z více serverů můžeš napojit na stejnou DB, tzn. pak máš všechny tresty dokupy. Ano nepoznáš, kde ho dostal, ale je to na jedné stránce.
Ale pokud ti šlo jenom o to, že musíš mít teď třeba banlis_classic & banlist_pvp a šlo to udělat do jednoho, tak ano to by šlo. Až dodělám administraci (brzo, tak se to pokusím implementovat).
Nebo jsi myslel aby můj banlist podporoval i jiný pluginy než UltraBans?
Ale pokud ti šlo jenom o to, že musíš mít teď třeba banlis_classic & banlist_pvp a šlo to udělat do jednoho, tak ano to by šlo. Až dodělám administraci (brzo, tak se to pokusím implementovat).
Nebo jsi myslel aby můj banlist podporoval i jiný pluginy než UltraBans?

- ABYSI!DORANA!
Myslel som to prve co si pisal- proste aby zobrazoval viacej serverov.
Samozrejme skusal som to napajat na jednu db, ale je to podla mna blbost banovat jedneho hraca na vsetkych 3 serveroch ktore mam.
Samozrejme skusal som to napajat na jednu db, ale je to podla mna blbost banovat jedneho hraca na vsetkych 3 serveroch ktore mam.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ale pak v čem osobně bude rozdíl, když to bude na jedné stránce a bude tam nějaká roletka na vybrání serveru nebo když to budou 3 samostatné stránky? Jediná výhoda, která mě z fleku napadá je ta, že v případě updatu to nebudeš muset aktualizovat třeba 3x.

-
Haluzzteek píše:prosim pomuzes mi to na instalovat
-- 25 čer 2013, 22:18 --
Thall co si napsal sem Zadejte název MySQL tabulky obsahující udaje o trestech pluginu UltraBnas
Vo videonávode to máš všetko ukázané ak to urobíš presne tak ako to tam je tak ti to bude 100% fungovať!
- ABYSI!DORANA!
Nemyslel som tak
Myslel som si ze si videl BANMANAGER. Ten to ma ze na hlavnej stranke ma len po 5 poslednych banov z kazdeho serveru, samostatne sa da vyhladat na kazdy server dany uzivatel- resp prepinat u uzivatela (v profile- servery a v tom samostatne zaznamy z banlistu)
tu je odkaz
http://spartan-craft.fakaheda.eu/banlist/index.php
este planujeme dorobit last kick a last ipban

tu je odkaz
http://spartan-craft.fakaheda.eu/banlist/index.php
este planujeme dorobit last kick a last ipban
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Když teda vynechám, že to má podporu pro více serverů, tak ta funkce posledních 5 trestů z serveru je u mě dostupná automaticky po najetí banlistu, pokud chceš specifickej trest, tak si to musíš naklikat přes ty klikátka. Vyhledávání u mě jde taky. Takže vlastně jediný co tomu chybí je ta podpora více serverů na jednu instalaci, ale to ještě uvidím, jestli se to 'vyplatí'.
Co se týká toho přehledu, třeba tady, tak takovej taky plánuju. Představu mám takovou, že v detailu trestu, tak je odkaz na požádání o zrušení trestu bude ještě jeden na zobrazit historii trestů a pak tam bude něco podobnýho jako je v tom odkazu.
Co se týká toho přehledu, třeba tady, tak takovej taky plánuju. Představu mám takovou, že v detailu trestu, tak je odkaz na požádání o zrušení trestu bude ještě jeden na zobrazit historii trestů a pak tam bude něco podobnýho jako je v tom odkazu.

- ABYSI!DORANA!
tak to potom bude bomba
som zvedavy na to