Zkušenosti s Fakaheda.eu

Pokec hlavně o tomto fóru - co tady chybí a co by mělo být jinak
Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenosti s Fakaheda.eu

#31 Příspěvekod Mysteria » 10 zář 2010, 23:02

EDIT: Kurna, je to fakt nějaký moc dlouhý, ale alespoň jsem tam napsal všechno, co jsem chtěl :)

Tak jo, co se tu nedozvím za 6 hodin co jsem pryč. Tohle bude asi dlouhý příspěvek, ale co se dá dělat (asi se naučím psát fakt 10 prsty) :D

V zásadě souhlasím s Austinem, protože sám studuji obor Správe Informačních Systémů a tam se platy pohybují od 25K do 100K, protože prostě to jsou vyhledávané služby. I ta nižší částka je dost dobrá (kdo z nás, nebo našich rodičů ji má?). A GameHosting je taky služba a určitě ne pohodová, samozřejmě jako pokud by byl Austin velký šéf, co by si platil 10 lidí co by se o to starali a on by jenom je peskoval co mají dělat a bral za to nehorázný peníze, tak by to bylo OK (i mě by se to líbilo), ale to by server stál 10 násobek toho co stojí teďka a to by si nikdo nekoupil. A věřím tomu, že pokud mají takovéto zisky, tak nejeden člověk by se na to vyprdnul a pokud by měl možnost, tak by šel jinam, tak buďme rádi, že Austina máme, že se všem snaží vyhovět v rámci požadavků a že je takový jaký je (Minime taky, abych ho neurazil).

Ano jsou tu lidé, co chtějí pomáhat, například já, Spirit, Qefik,... (další nebudu jmenovat, je jich více, ale jako čtu převážně CSS sekci a tam je toho asi nejvíc). Ano, jestli si někdo myslel, že z toho mám nějaké peníze, tak je na omylu, tohle všechno dělám zadarmo - jediné co z toho mám jsou 2 servery zadarmo - ano, řeknete si, že je to dobrý, ale co z toho? NIC! Jako 20 000 ročně na ruku by se mi líbilo víc, ale prostě není to v reálných mezích, a já nejsem typ člověka, co všechno dělá pro peníze, takže prostě tohle nechci (stejně by to nebylo možné) a já jsem rád i za ty servery zadarmo a jako vyhovuje mi to docela dobře.

Ano, takže to že tu jsem denně tak hodinu a půl a to často i ve škole a tak dělám prakticky za nic a prostě někdy se to jako fakt nedá. Prostě, na ICQ mám cca z 30 kontaktů už skoro 200 lidí a když mi napíšou všechny stejnej dotaz, tak je to na palici - to samé na fóru, viz dnešek, takový věci, prostě 100x omílaný, který by zabrali pár sekund na Googlu a prostě to sem napíšete, samozřejmě, já vždy odpovím, protože je to rychlejší, než vám tam nadávat a poslat vás na Google, ale zkus se vžít do mojí situace, jak by se ti líbilo, když by se tě 10 lidí denně ptalo na tu samou věc, když jsi přitom na tu věc udělal návod, aby se lidi nechodili tak blbě ptát?

Někdy si říkám, že tohle fórum je za trest a to z toho důvodu, že Fakaheda je snad jedinej hosting s funkčním fórem, který mý kvalitní Support tým a žije to tady a proto tu je spousta lidí, který server od Fakahedy nemají a jenom se tady přiživujou, protože ten jejich skvělí hosting, který je samozřejmě lepší, má lepší pingy a já nevím co ještě nemá lidi a prostředky na to, aby nějak zajistili Support, který lidem bude pomáhat - ono na rovinu, kolik lidí to co dělám já bude dělat zadarmo? Asi moc ne, že? Takže s tím svým plácáním o levnějších slovenských hostinzích se můžeš jít bodnout, protože fakt na to nejsem zvědavej, aby všichni měli servery tam a lezli sem k nám pro pomoc, protože jejich levný hosting díky levným cenám nemá na to zajistit podporu.

Když už jsme u levných hostingů, proč nejdete třeba na jeden nejmenovaný hosting za 5Kč CW/TG a 10Kč Public CSSko 66tick? Proč tam není narváno? Je to přece tak výhodné ne? Možná to bude tím, že se o to stará jenom majitel, který je aktuálně 14 dní pryč a nemůže reagovat na objednávky a prodloužení serverů a tak lidi jsou nespokojení a odcházejí pryč!
Kdy se vám někdy u Fakahedy stalo, že by neprodloužil server včas, nebo že by nová objednávka nebyla do druhého dne vyřízena? Hm... nejspíš nikdy! Kde jinde čekají i týden po skončení platnosti serveru na převod a server běží na dluh, protože se majitel neobtěžuje napsat, že na další měsíc už nezaplatí? No kde?! Zase skoro nikde! Co vy na to? Tohle vy nikdy nepochopíte a neuvidíte a nezjistíte, co to je dělat nějakou práci a přitom z toho nemít prakticky nic - za dobrý pocit si toho fakt moc nekoupíte!

Takže asi tak, kdo dočetl až sem, tak buď uzná, že mám pravdu, a pokud ne, tak mu není pomoci. Už mě to nebaví psát, asi to příště namluvím a hodím jako MP3 k poslechu, protože si tu obouchávám klávesnici ne zrovna levného notebooku :)

A na závěr bych chtěl poděkovat Fakaheda týmu, zejména Austinovi, Minimemu a členům Support týmu a pár dalším lidem z CSS sekce, (například MAX, Will a další - neuražte se, kdybych na někoho zapomněl a samozřejmě by se našli i další z jiných sekcí, kam nechodím), za to, že děláte to co děláte a že to sakra dobře děláte i když za to prakticky nic nemáte a co je horší i přesto, že mnozí z lidí si to vůbec neuvědomují, co je to za práci!

Pro mě jste všichni malí hrdinové a prostě super tým, tak ať nám to vydrží!
//Qefik mladí hrdinové :D Zkus ve škole dávat pozor :D
// Mysteria: Rád bych, ale většinou právě odepisuju na fórum a pak to takhle dopadá - tohle vím, ale psal jsem to rychle a bylo to dlouhý, tak jsem to nekontroloval :)

komarsz
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvekod komarsz » 10 zář 2010, 23:35

Já jen

Kód: Vybrat vše

Prostě, na ICQ mám cca z 30 kontaktů už skoro 200

Za dobu administrace seznamu, a TM.. 1300 kontaktů po promazání asi před 3ma měsícema .-)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvekod Mysteria » 11 zář 2010, 07:09

Pěkná částka, to já zase tolik ne, protože většinou když už někdo napíše s problémem, tak mu pošlu odkaz na Teamviewer,vyřešíme to a delete (většinou už stejně další pomoc nepotřebují), ale těch 200 zbývajících to jsou "stálí zákazníci" :)

komarsz
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvekod komarsz » 11 zář 2010, 13:35

Tak tak a když už ty lidi ví, že jim poradíš. Opovaž se někdy nemít čas. To pak nechci vidět co jim běhá v mozku, když jim třeba napíšu vydrž do večera akorát jdu na odpolední :-D

woPICAg
Věk: 37
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvekod woPICAg » 11 zář 2010, 15:21

Fakaheda je best co si budem namlouvat :) Jestli tady neco chybi tak to sou uz jen servery na tetris :D Web je peckovej, je tam naprosto vse a jako bonus ferovy, trpelivy a ochotni admini (hlavne MiniMe a Austin) a forum s aktivnima moderatorama je tresnicka na dortu. To ze ma jiny hosting jednu hru o par rohliku levnejc nic neznamena, protoze na uroven fakahedy to ma jeste moc daleko. Doufam ze to poslape takhle co nejdele a rad budu pomahat ve svym volnym case co bude v mych silach. Diky vsem.
ゐulldogς´ Team》http://tmnf.czechian.net《ゐulldogς´ Team
Obrázek ObrázekObrázek

w_And_Y

#36 Příspěvekod w_And_Y » 11 zář 2010, 17:09

woPICAg píše:Fakaheda je best co si budem namlouvat :) na uroven fakahedy to ma jeste moc dalek

:lol: :lol: :lol:

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvekod Mysteria » 11 zář 2010, 17:34

w_And_Y: Ale on má pravdu, ty tu řešíš jenom cenu, ale ne to co za tu cenu dostaneš... v tom je ten problém. Tady k tomu dostaneš zadarmo možná desítky služeb, který jsou jinde většinou zpoplatněny, alespoň jednorázovým poplatkem. Kdyby to tak nebylo, tak nebude Fakaheda.eu největší CZ/SK hosting, nemyslíš? :)

w_And_Y

#38 Příspěvekod w_And_Y » 11 zář 2010, 17:40

Ano mas pravdu ze neponukaju mnozstvo inych veci. A inac mozem sa opytat ci by som mohol namiesto TS dostat vnt? lebo ts je mi zbytocne :(

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvekod Mysteria » 11 zář 2010, 18:15

Jo, tak to nevím, napiš Austinovi nebo Minimemu, nevím jak je to s Ventrilem, jestli je potřeba mít taky nějakou licenci nebo tak něco jako u TS3 :)

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvekod Austin » 11 zář 2010, 18:45

ne, ventrilo mozne neni, protoze na ventrilo nemame licenci. Potazmo nikdo tady na vnt nema licenci... A uz je vubec zadnym dalsim nedavaji jiz nekolik let.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Zpět na „Pokec“