Náhledovky | Video přehrávač

Pokec o čemkoliv ostatním
Cernokneznik
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Re: Náhledovky | Video přehrávač

#21 Příspěvekod Cernokneznik » 21 srp 2013, 12:15

jo, je fakt, že možná dělám velký projekty a hovadiny, a kvůli technickejm problémům je nedokončím... :D
No co, teď si ještě nějákou dobu budu hrát na pískovišti, tak za rok, dva si koupím server :D možná se za ten rok i sníží cena housingu, 2k na měsíc je přecejenom dost.. :D
Elkia.club - A gaming club with it's own vanilla survival Minecraft server!
Obrázek apply here

Shaggy84675
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvekod Shaggy84675 » 21 srp 2013, 19:21

Já server mám, akorát se mi ho do housingu nechce umisťovat, jelikož by se mi to nevyplatilo :D Kdyby byl nějaký hoodně levný housing, pak bych o tom možná začal přemýšlet.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvekod Mysteria » 21 srp 2013, 23:08

Cernokneznik píše:jo, je fakt, že možná dělám velký projekty a hovadiny, a kvůli technickejm problémům je nedokončím... :D
No co, teď si ještě nějákou dobu budu hrát na pískovišti, tak za rok, dva si koupím server :D možná se za ten rok i sníží cena housingu, 2k na měsíc je přece jenom dost.. :D
řekni mi na o potřebuješ dedikovanej server za 2k měsíčně? Na ty tvoje ptákoviny ti stačí Wedos VPS za 100Kč jako mám já a máš pokoj. Jo kdyby jsi rozjel něco úspěšného tak pak za vydělaný peníze zaplatíš ten dedik. ;)

Zpět na „Off topic“