DarkCore píše:Mám ještě dotaz ohledně CS:S ten nick mi přes konzoli nastavit jde avšak konzole nebere speciální znaky místo nich napíše mezeru a ve hře jsou to pak klasické "čtverečky" u některých hráčů jsem ale viděl téže znaky a tak se ptám jak to událi? Někde jsem slyšel že nick se dá taky nastavit v jednom textovém dokumenty který je umístěn někde ve složce s CS:S, mohlo se ale jednat o staré Csko no nevíte o tom někdo něco náhodou?
K tomu abys mohl měnit nick s použitím těch "speciálních znaků" kterým se normálně říká unicode, musíš otevřit soubor cstrike/cfg/config.cfg nebo prostě ten do kterého se ti ukládá nastavení příkazu name a potom dát uložit jako a nastavit kódování na UTF-8 a uložit, a bacha na poznámkový blok, von tam cpe ještě příponu txt proto je nejlepší dát pak ještě jednou uložit jako a smazat tu příponu txt ,nechat tam jen config.cfg a zase uložit, pak budeš moct měnit nick i z konzole, protože nyní když jsi změnil nick z konzole tak se uložil do toho souboru s kódováním ANSI a protože ten soubor ty znaky neuměl tak tam naházel čtverečky. Po tomto zásahu budou uniode znaky fungovat bez problémů. U steamu nebo steam emulátorů se jméno mění podle steamcommunity profilu.
A neber si iluze kamaráde, naše patche ti můžou připadat nějaký na p*ču, já ti to vyvracet nebudu, protože je to tvůj názor, ovšem ti rusáci nevydávaj nic jinýho, je to téměř identické, patche obsahují pouze aktualizované soubory a nějaké to revemu to je celý, naše patche jsou téměř, až na nějaký ty detaily jako např že rusáci si tam daj pro změnu reklamu na svý servery , stejný.