No web mám stejný jako minicraft a co je na tom, každý si to může stáhnout na spigotu, přidat si do pozadí fotku a stáhnout si z netu překlad, já nekopíruji, protože tento web je NamelessMC, volné ke stažení, jen minicraft to má upravené pro nábory a další věci.
Otázky ohledně - Lobby
- ziky.ales
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otázky ohledně - Lobby
Jo dobře, tak nějaký plugin, který je aspoň trošku podobný Essentials 
No web mám stejný jako minicraft a co je na tom, každý si to může stáhnout na spigotu, přidat si do pozadí fotku a stáhnout si z netu překlad, já nekopíruji, protože tento web je NamelessMC, volné ke stažení, jen minicraft to má upravené pro nábory a další věci.
-
nickfake
- ziky.ales
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Abych řekl pravdu, tak s jejich developerem jsem veliký kamarád a když viděl můj web, tak mi řekl at' mu dám FTP a PhPMyAdmin a nahrál mi tam pár věcí, proto to menu 
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
add bod 3.
taky sem to kdysi tak chtel, nicmene dnes sem rad ze mam pro kazdy server jiny prefix
ted pripravuji napr rpg mapu kde zadne vip nebude ale zato trpaslik, elf, atd
a co tim sem chtel rict? pokud nebudes delat rozlicne servery s ruznym zamerenim, tak ano... pouzij globalni prefix...
ja ja to mam (mel) bungeesuitechat
taky sem to kdysi tak chtel, nicmene dnes sem rad ze mam pro kazdy server jiny prefix
ted pripravuji napr rpg mapu kde zadne vip nebude ale zato trpaslik, elf, atd
a co tim sem chtel rict? pokud nebudes delat rozlicne servery s ruznym zamerenim, tak ano... pouzij globalni prefix...
ja ja to mam (mel) bungeesuitechat
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)