Nepadaji zblidi věcí
- tadeas97
Re: Nepadaji zblidi věcí
Sorry me to dělá všechno technik ale ten teď nemá čas a říkal že taky neví čím to je kde najdu to nastavení?
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
a zkoušel jsi třeba příkaz /gamerule ?
PS: problém gamerule je v tom, že by (s nějakým multiverse pluginem atd) platil pro celou mapu, případně pro celý server.
Jinak spíš bys nám měl ukázat latest.log, nebo alespoň konfig těch arén. Jinak to jsou stále jen dohady a lock tématu by měl pro tebe větší hodnotu pro řešení problému.
PS: problém gamerule je v tom, že by (s nějakým multiverse pluginem atd) platil pro celou mapu, případně pro celý server.
Jinak spíš bys nám měl ukázat latest.log, nebo alespoň konfig těch arén. Jinak to jsou stále jen dohady a lock tématu by měl pro tebe větší hodnotu pro řešení problému.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- tadeas97
Config jakých aren? Tady máš lates.log
- Přílohy
-
- latest.log
- (2.57 MiB) Staženo 92 x
pomohl jsem ti? karma potěší 
ip: play.sweetcube.eu
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Mno, nějak tu arénu máš udělanou, ne?
1) BuĎ to je ta 1vs1
2) nebo přes ty survival games?
3) nebo máš v normálním světě prostě jen region s tou arénou, do kterého stačí překročit čáru?
Já si to představuji podle tvého popisu tak, že máš nějakou uzavřenou arenu, do které (třeba automaticky nějak) dostaneš hráče a oni se tam řežou.Většinou takovou arenu spravuje nějaký plugin, který řídí spawnování lidí v aréně, respawn, počáteční kity atd...
Nebo máš prostě jen kus světa s povoleným PvP, který není spravován ničím....
V prvním případě to chce vědět, co tu arenu spravuje a tedy co na to může mít vliv. V druhém případě to je zvláštní, protože očividně to taky něco spravuje....
Ty itemy mimo arénu z lidí při smrt normálně padají?
Jinak z logu si oprav tudle drobnost (otázka, zda na to může mít vliv, resp. zda ta tvoje arena využívá survivalgames pluginu...)
Dle chyby jsi nějakým pixelatorem tam dal špatnej obrázek či co.
1) BuĎ to je ta 1vs1
2) nebo přes ty survival games?
3) nebo máš v normálním světě prostě jen region s tou arénou, do kterého stačí překročit čáru?
Já si to představuji podle tvého popisu tak, že máš nějakou uzavřenou arenu, do které (třeba automaticky nějak) dostaneš hráče a oni se tam řežou.Většinou takovou arenu spravuje nějaký plugin, který řídí spawnování lidí v aréně, respawn, počáteční kity atd...
Nebo máš prostě jen kus světa s povoleným PvP, který není spravován ničím....
V prvním případě to chce vědět, co tu arenu spravuje a tedy co na to může mít vliv. V druhém případě to je zvláštní, protože očividně to taky něco spravuje....
Ty itemy mimo arénu z lidí při smrt normálně padají?
Jinak z logu si oprav tudle drobnost (otázka, zda na to může mít vliv, resp. zda ta tvoje arena využívá survivalgames pluginu...)
Kód: Vybrat vše
[05:26:37] [Server thread/INFO]: [SurvivalGames] Enabling SurvivalGames v3.1
[05:26:37] [Thread-13/WARN]: Exception in thread "Thread-13"
[05:26:37] [Thread-13/WARN]: java.lang.IllegalArgumentException: Unknown image type 0
[05:26:37] [Thread-13/WARN]: at java.awt.image.BufferedImage.<init>(BufferedImage.java:509)
[05:26:37] [Thread-13/WARN]: at com.darkblade12.pixelator.renderer.util.ImageUtil.scale(ImageUtil.java:52)
[05:26:37] [Thread-13/WARN]: at com.darkblade12.pixelator.renderer.types.MapImageRenderer$2.run(MapImageRenderer.java:54)
[05:26:37] [Server thread/INFO]: [SurvivalGames] has been enabled!
[05:26:37] [Thread-14/WARN]: Exception in thread "Thread-14"
[05:26:37] [Thread-14/WARN]: java.lang.IllegalArgumentException: Unknown image type 0
[05:26:37] [Thread-14/WARN]: at java.awt.image.BufferedImage.<init>(BufferedImage.java:509)
[05:26:37] [Thread-14/WARN]: at com.darkblade12.pixelator.renderer.util.ImageUtil.scale(ImageUtil.java:52)
[05:26:37] [Thread-14/WARN]: at com.darkblade12.pixelator.renderer.types.MapImageRenderer$2.run(MapImageRenderer.java:54)
[05:26:37] [Server thread/INFO]: [SurvivalGames] Top signs updater is about to start!
[05:26:37] [Server thread/INFO]: [SurvivalGames] Top signs updater has started!
[05:26:37] [Server thread/INFO]: [SurvivalGames] Creating winners map...
[05:26:37] [Server thread/INFO]: [SurvivalGames] Created the winners map!Dle chyby jsi nějakým pixelatorem tam dal špatnej obrázek či co.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.