Zákaz dívaní na pluginy

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: Zákaz dívaní na pluginy

#11 Příspěvekod nejento » 20 dub 2014, 19:43

A co jako? Tak to hodí na ten server. Mně je jedno, že má někdo na jiném serveru plugin, který používám. Když ho neumí nastavit, a nebo ho má nastavený jinak, tak proč by ho nemohl mít? Hlavně mi řekni, když je tu hostováno tolik serverů, tak proč je skoro každý server prakticky identický? Stejné funkce, stejné pluginy, stejně zakryté pluginy, takže učiní to nějakou změnu? A když už zakrývat pluginy, tak proč ne jenom ty, se kterými hráč jako samotný nijak nepracuje? To jest pluginy, které slouží čistě jenom adminům?
To jsem se trochu rozepsal, ale stejně mám pořád pravdu a nejsem žena. :D
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Strongy98

Re: Zákaz dívaní na pluginy

#12 Příspěvekod Strongy98 » 21 dub 2014, 12:45

nejento píše:A co jako? Tak to hodí na ten server. Mně je jedno, že má někdo na jiném serveru plugin, který používám. Když ho neumí nastavit, a nebo ho má nastavený jinak, tak proč by ho nemohl mít? Hlavně mi řekni, když je tu hostováno tolik serverů, tak proč je skoro každý server prakticky identický? Stejné funkce, stejné pluginy, stejně zakryté pluginy, takže učiní to nějakou změnu? A když už zakrývat pluginy, tak proč ne jenom ty, se kterými hráč jako samotný nijak nepracuje? To jest pluginy, které slouží čistě jenom adminům?
To jsem se trochu rozepsal, ale stejně mám pořád pravdu a nejsem žena. :D

Hele mě by to třeba taky vadilo, co když si najdu na netu úžasný plugin, který přitáhne mnoho hráčů a pak příjde někdo, okopíruje si to, nastaví (protože na YT je spousta návodů) a pak třeba příjde na ten náš a začne tam rozepisovat všelijaké ptákoviny o tom, jak to mají lepší atd atd

Zpět na „Minecraft, Tekkit“