1. Pokud máš essentials, tak na chat je to essentials.chat.color a na cedulky: essentials.signs.color
2. Máš AuthMe? Jestli ano, tak použij authme.vip (vyhodí to vždy nějakého hráče bez tohoto permissionu a povolí to připojit se těm, co mají tento permission)
3. Dej sem tvůj config Residencí do CODE.
5. Už se to tu řešilo, dokonce je to v návodech. Podívej se tam.
Btw. Karmu nemůžeš dávat, protože jí máš v mínusu.
Pomoc Pex
-
- Věk: 26
- Nocky
Re: Pomoc Pex
Moc díky 
Residence:
Chtěl bych poprosit aby VIP mohli mít resku: 100x100 a mohli by udělat 2 resky a hráči aby měli 50x50 resku a mohli udělat taky 2 resky
Btw. Ještě bych se chtěl zeptat jak mam udělat aby lidi neměli před nickem v jakém světě jsou ? Plugin používám MultiVerse-Core

Residence:
Spoiler: zobrazit
Chtěl bych poprosit aby VIP mohli mít resku: 100x100 a mohli by udělat 2 resky a hráči aby měli 50x50 resku a mohli udělat taky 2 resky

Btw. Ještě bych se chtěl zeptat jak mam udělat aby lidi neměli před nickem v jakém světě jsou ? Plugin používám MultiVerse-Core
- Thief97
Permis na plny server nejsem si jisty ale melo by to byt takto
Essentials.join.fullserver
Ted som na tabletu ale as pudu na PC skopiruju ti to jak to mam presne ja
Essentials.join.fullserver
Ted som na tabletu ale as pudu na PC skopiruju ti to jak to mam presne ja

Nezapomeň mi dát k+ pokud sem pomohl
Pokud máte zájem nebo Si nevíte se serverem, SEM TU JÁ rád vám pomůžu s pluginy na Minecraft nebo TF2! Napište mi SZ a néjak se dohodnem!

-
- Věk: 26
K residencím: Jak se jmenujou přesně ty skupiny VIP a hráč v PEX?
K tomu světu před nickem: V configu multiverse je něco jako prefix-chat, tak to změň na false.
Thief97, Ten permission je essentials.joinfullserver, ale NEdoporučuji ho používat, protože ten povolí, aby se hráči mohli připojit nad rámec slotů (v praxi: Máš koupených 20 slotů, někdo s tímto permissionem se připojí a budeš mít na serveru 21 hráčů, klidně i více. Tohle zjistí query fakahedy, a stopne ti server, a ty ho budeš muset znova zapnout, a pak se zase vypne, a zase...)
K tomu světu před nickem: V configu multiverse je něco jako prefix-chat, tak to změň na false.
Thief97, Ten permission je essentials.joinfullserver, ale NEdoporučuji ho používat, protože ten povolí, aby se hráči mohli připojit nad rámec slotů (v praxi: Máš koupených 20 slotů, někdo s tímto permissionem se připojí a budeš mít na serveru 21 hráčů, klidně i více. Tohle zjistí query fakahedy, a stopne ti server, a ty ho budeš muset znova zapnout, a pak se zase vypne, a zase...)
-
- Kontaktovat uživatele:
Nečetl jsem co tady psali
Ale vše ti napíšu
1. colorme.* ti nepůjde pokud nemáš ten plugin.. Pokud máš EssentialsChat tak použí permissii
2. nastavit NE ! Musíš mít nejlépe plugin SimpleReserve který když je plný server někoho kickne aby se mohl příhlásit např VIP hráč
Návod zde---> viewtopic.php?f=85&t=13363
3.Těchto topiců na toto téma tu bylo miliony i odemně a mě to funguje takže si to tu trochu prohledej a najdeš to co hledáš !
4. V Essentials (plugin) si najdi
A pak dej hráčům permissie (podle toho jak si to nastavíš) u mě by to bylo aby mohli 10x /sethome tak permisii - essentials.sethome.multiple.vip
To je vše
-- 02 bře 2014, 16:34 --
To co lico
běž na fakahedu--- Otevři si Správce souborů--- Tam si otevři složku plugins--- a tam si nahraj dole pluginy které jsi si stáhl z bukkit.org

1. colorme.* ti nepůjde pokud nemáš ten plugin.. Pokud máš EssentialsChat tak použí permissii
Kód: Vybrat vše
- essentials.msg.color
- essentials.chat.color
2. nastavit NE ! Musíš mít nejlépe plugin SimpleReserve který když je plný server někoho kickne aby se mohl příhlásit např VIP hráč

Návod zde---> viewtopic.php?f=85&t=13363
3.Těchto topiců na toto téma tu bylo miliony i odemně a mě to funguje takže si to tu trochu prohledej a najdeš to co hledáš !
4. V Essentials (plugin) si najdi
Kód: Vybrat vše
############################################################
# +------------------------------------------------------+ #
# | EssentialsHome | #
# +------------------------------------------------------+ #
############################################################
# Allows people to set their bed at daytime.
update-bed-at-daytime: true
# Set to true to enable per-world permissions for using homes to teleport between worlds.
# This applies to the /home only.
# Give someone permission to teleport to a world with essentials.worlds.<worldname>
world-home-permissions: false
# Allow players to have multiple homes.
# Players need essentials.sethome.multiple before they can have more than 1 home, defaults to 'default' below.
# Define different amounts of multiple homes for different permissions, e.g. essentials.sethome.multiple.vip
# People with essentials.sethome.multiple.unlimited are not limited by these numbers.
# For more information, visit http://wiki.ess3.net/wiki/Multihome
sethome-multiple:
default: 2
# essentials.sethome.multiple.vip
vip: 10
# essentials.sethome.multiple.staff
staff: 30
# essentials.sethome.multiple.sponzor
sponzor: 50
# Set timeout in seconds for players to accept tpa before request is cancelled.
# Set to 0 for no timeout.
tpa-accept-cancellation: 120
A pak dej hráčům permissie (podle toho jak si to nastavíš) u mě by to bylo aby mohli 10x /sethome tak permisii - essentials.sethome.multiple.vip
To je vše

-- 02 bře 2014, 16:34 --
To co lico

běž na fakahedu--- Otevři si Správce souborů--- Tam si otevři složku plugins--- a tam si nahraj dole pluginy které jsi si stáhl z bukkit.org
- Nocky
vojtamaniak ano v pexu se jmenujou: Hrac a VIP
Jinak všem děkuji
-- 03 bře 2014, 08:37 --
Nevíte někdo prosím ?
Jinak všem děkuji

-- 03 bře 2014, 08:37 --
Nevíte někdo prosím ?