Windows
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows
pošli mi odkaz na tu kupu prosím 

Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
- zdenda204
- Věk: 36
Zde si vyber http://www.alza.cz/operacni-systemy-mic ... 854248.htm
Pry kdyz budes mit crackly sedmicky, tak by se ti melo podarit nainstalovat upgrade osmicek...
Ale radsi si kup plnohodnotnou licenci
Btw. Je tam videt i ten upgrade za 6k
Pry kdyz budes mit crackly sedmicky, tak by se ti melo podarit nainstalovat upgrade osmicek...
Ale radsi si kup plnohodnotnou licenci

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Upgrade na W8 byl výhodnej jenom na začátku. Ti co si ho za těch 600Kč (případně za 300Kč k novým notebookům jako já) nekoupili, tak prohloupili.
Já osobně jsem v tu dobu s W8 zkušenosti neměl, ale koupil bych to i kdyby se mi nelíbili, protože novej OS za 300Kč od MS nikdy nebyl, takže proč ne.
Jinak 3300Kč za Win 8 PRO 64bit není taky špatný, navíc na konci léta by měl bejt zdarma k dispozici upgrade na Windows Blue (takovej lepší SP pro W8).
Já osobně jsem v tu dobu s W8 zkušenosti neměl, ale koupil bych to i kdyby se mi nelíbili, protože novej OS za 300Kč od MS nikdy nebyl, takže proč ne.

Jinak 3300Kč za Win 8 PRO 64bit není taky špatný, navíc na konci léta by měl bejt zdarma k dispozici upgrade na Windows Blue (takovej lepší SP pro W8).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Kontaktovat uživatele:
No ešte som tu mal 1 riešenie, záhadne som našiel zálohu od starého pc ktorú mi tam dal ocov spolupracovník ked som bol v škole, je to záloha od xpčka a niesom si istý či tam niesu víry lebo nemám ani antivírus ...
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
- Neon1_Cz
- Kontaktovat uživatele:
Jak už tu bylo párkrát v Off topicu o Windowsech řečeno. Je blbost, přecházet z nového systému na starý, ještě když je nový za takhle slušnou cenu. Já osobně myslím, že Windows 8 je hodně povedený a že je to veliký pokrok...
- SPiRIT
- Věk: 35
- Kontaktovat uživatele:
zdenda204 píše:Zde si vyber http://www.alza.cz/operacni-systemy-mic ... 854248.htm
Ale radsi si kup plnohodnotnou licenci![]()
Co to trollis za hovadiny