Server: 93.91.250.125:27345
ahoj existuje naky plugin diš třeba sou doly a nak uložit plne a dat přikaz diš sou vitežene a opět naplnit pres ten prikaz
hledam plugin
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: hledam plugin
Teda přečíst to, bylo vážně umění.
Pokud máš WorldEdit tak si vezmi sekyrku a označ si protilehlé body jako by jsi dělal rezidenci
Pak si vem nějaký blok (třeba goldblock), polož ho na podlahu, stoupni si na něj a napiš //schematic save jmenoschematu
např:
Tím se ti ty doly uloží.
Až je hráči vytěží, tak pak si zase stoupneš na ten goldblock a napíšeš:
a potvrdíš to
Tím se ty doly zase naplní
Pokud máš WorldEdit tak si vezmi sekyrku a označ si protilehlé body jako by jsi dělal rezidenci
Pak si vem nějaký blok (třeba goldblock), polož ho na podlahu, stoupni si na něj a napiš //schematic save jmenoschematu
např:
Kód: Vybrat vše
//schematic save doly
Tím se ti ty doly uloží.
Až je hráči vytěží, tak pak si zase stoupneš na ten goldblock a napíšeš:
//schematic load doly
a potvrdíš to
//paste
- newshift
panChemicky píše:Teda přečíst to, bylo vážně umění.
např:Kód: Vybrat vše
//schematic save doly
Tím se ti ty doly uloží.
Až je hráči vytěží, tak pak si zase stoupneš na ten goldblock a napíšeš:Kód: Vybrat vše
//schematic load doly
a potvrdíš toKód: Vybrat vše
//paste
ok diki moc karma +
- matyasvane
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, takhle nešlo by to udělat nějak taky aby se to doplňovalo samo? Že třeba po 2h by to napsalo: nastane doplnění surovin za 15s a po 15s by se doplnili sami? Popřípadě kdo by byl v tom protectu ještě 10s po oznámení by ho to portlo na spawn a napsalo mu to zprávu že sem byl portnut na spawn z důvodu doplnění surovin? Děkuju 

- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsem hledal, ale nenašel.
Pokud vím, tak to každej dělá takhle růčo, ale pokud to ma někdo automatické, tak ať to sem přidá
Pokud vím, tak to každej dělá takhle růčo, ale pokud to ma někdo automatické, tak ať to sem přidá

- Majklski
- Věk: 43
- Kontaktovat uživatele:
Promiňte, asi dostanu vynadáno ale co takhle zkusit říct Endermanovi ? Ten furt čoruje bloky, tak třeba bude doplňovat, se s ním domluvte 

Nic nebo na nic ?
Undermine FB | Atlantida FB | Majkl FB
Undermine FB | Atlantida FB | Majkl FB
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Pluginů na to je spousta ale proč server zatěžovat dalšími cykli když je Minecraft svět nekonečný, proto si myslím že není problém jen zvětšit doly aby je stačilo doplnit i 1x za týden.
- jaraxxx
- Věk: 26
Majklski píše:Promiňte, asi dostanu vynadáno ale co takhle zkusit říct Endermanovi ? Ten furt čoruje bloky, tak třeba bude doplňovat, se s ním domluvte
Tohleto jsem zkoušel bohužel to nefunguje nabídl jsem mu plat 50$ na hodinu- odmítnu to.Tak jsem mu řekl at si políbí šos a od té doby mi pořád ničí spawn...
Tuhle metodu nedoporučuji
V rijnu mne bude 9led tak si neviskakuj
Jestli mi chceš poděkovat použíj karma +

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Zapni build false 
Ne. Neexistuje žádná možnost, jak bys tohle vykonal. Ani přes CommandBloky. Jednoduše to vysvětlím: Záleží na pozici hráče, kam se daný objekt má zkopírovat. Pokud není hráč, není místo, kde by se objekt zkopíroval.

Ne. Neexistuje žádná možnost, jak bys tohle vykonal. Ani přes CommandBloky. Jednoduše to vysvětlím: Záleží na pozici hráče, kam se daný objekt má zkopírovat. Pokud není hráč, není místo, kde by se objekt zkopíroval.

- jaraxxx
- Věk: 26
Už jsem zkoušel všechno ale on toho nechce nechat!!! 

V rijnu mne bude 9led tak si neviskakuj
Jestli mi chceš poděkovat použíj karma +