1. Jak udělat hlavičku příspěvků? (viz. obrázek)

2. Jak udělat jakoby pozadí příspěvků? (tím myslím to bílé, co je na obrázku)

3. Jak nastavit font, který mám uložený v /wp-concent/themes/leetpress/font
Dávám karmu!
Kód: Vybrat vše
/*** 4. Main Section ***/
#main-wrapper { width:920px; background:url(images/wool.png); margin:0 auto; padding:20px; overflow:hidden; }
#main { width:600px; margin-right:20px; float:left; }
.section-title { background:url(images/wool_red.png) repeat; padding:9px 9px 6px 9px; margin-bottom:30px; text-shadow: 1px 1px 1px #f50000; font-size:28px; font-family:"BebasNeueRegular"; }
Kód: Vybrat vše
/* 4.1. News */
#news-wrapper { margin-bottom:24px; }
.news-item { border-bottom:1px solid #DDD; margin-bottom:30px; padding-bottom:25px; }
.news-thumb-wrapper { position:relative; }
.news-thumb-wrapper h1 { position:absolute; color:##1a1616; left:40px; top:220px; background:#000; padding:8px 9px 7px 9px; font-size:24px; font-family:BebasNeueRegular; }
.news-thumb-wrapper h1 a { color:#FFF; }
.news-arrows { position:absolute; left:0; top:220px; height:44px; width:40px; background:url(images/news-arrows.png) no-repeat; }
.news-meta-wrapper { background:url(images/wool_red.png) repeat; height:25px; border-bottom:1px solid #c95508; margin-top:-3px; padding:9px 9px 0 9px; margin-bottom:12px; }
.news-meta-wrapper span { text-shadow: 1px 1px 1px #FFF; font-weight:bold; text-transform: uppercase; letter-spacing:1px; }
.news-meta { color:#f50000; float:left; }
.news-cats { float:right; }
.news-comment { float:right; margin-left:15px; padding:0 0 0 18px; background:url(images/comment.png) no-repeat left; }
.news-item p { line-height:18px; }
.news-heading { font-size:24px; font-family:BebasNeueRegular; margin-bottom:16px; }
.news-heading a { color:#000; }
Soubor style.css, řádek 109, bude tam #search, tak tam přidej display: none;vasikxl píše:A mám ještě jeden problém, jak přesunout to vyhledávání vpravo nahoře s tím kompasem, nějak se mi to přesunulo a nebo jak to oddělat... Mé stránky http://www.gocraft.4fan.cz
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 hostů