Pomoc s rôznymi pluginmi

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
jakubb75

Pomoc s rôznymi pluginmi

#1 Příspěvekod jakubb75 » 05 čer 2013, 23:51

Server: 93.91.250.134:27482

Zdravím.
Nechcem zakladať viacero tém, preto to napíšem všetko v jednom.

1)Chcem sa spýtať, ako môžem vytvoriť v reske (na spawne) aby hráči mohli používať use(otvárať dvere cez tlačidlo či nášlapnú dosku...). Keď použijem príkaz /res create Spawn, nič nejde, ostatní hráči nemôžu nič robiť v reske okrem mňa. Ďalší problém mám keď použijem príkaz /res server Spawn, tam mi napíše: Na toto nemáte oprávnenie. Na servery mám hodnosť majitel, mám nastavené - '*'
takže by mi mali ísť všetky permissions. Nechápem, prečo nemám prístup ku všetkým príkazom v plugine residence.
2)Ďalej by som sa chcel spýtať ako zrušiť v reske aby nepýtalo peniaze(money) od hráčov pri vytváraní resky.
3) ---
4) ---
5) A na poslednú vec by som sa chcel spýtať, na niektorých serveroch majú v TAB farebné mená hráčov, ja mám v configu nastavené

Kód: Vybrat vše

# When this option is enabled, the (tab) player list will be updated with the displayname.
# The value of change-displayname (above) has to be true.
change-playerlist: true
takže by mi to malo ísť, ale nejde, neviem prečo.

Viem že sa Vám možno zdajú mojé otázky byť primitívne, prepáčte mi, som v tomto nováčik, nevyznám sa ešte tak do toho. :D
Prosím, poraďte mi. Vopred Vám ďakujem! ;)
S pozdravom Jakub.
PS: Na servery mám plugin Vault, čo sa týka k tej reske.
Naposledy upravil(a) jakubb75 dne 23 čer 2013, 23:26, celkem upraveno 1 x.

Shadowhacker
Věk: 30

Re: Pomoc s rôznymi pluginmi

#2 Příspěvekod Shadowhacker » 06 čer 2013, 00:20

1) Uděláš normálně resku, aby to ignorovalo limity, uděláš jí jako admin (pokud máš práva) přes /resadmin create Spawn
Pro povolení USE jim dáš (když v ní stojíš) /res set use t
2)Stačí v configu změnit 0.05 na 0 .. Najdeš to tam v té skupině Default.. Projeď si to..
3) Počkej, to máš jako soubor přímo v té složce? Pokud jo, zkusit změnit ho můžeš.. Klidně. To je udělané právě pro tohle. Pro překlad..
4) To je blbost, jak chceš oba dva a zároveň aby šli? Jedině si pohrát s configem, ale stejně se ti budou hádat. Suffix - ty ho uděláš hráči/skupině, ale není tam? A máš v tom ChatManageru tvar takový, že je tam někde i suffix? Zkus Essentials taky zapnout možnost "add-prefix-suffix"
5) Aby ti tohle šlo, tak už ti to tam píše

# When this option is enabled, the (tab) player list will be updated with the displayname.
# The value of change-displayname (above) has to be true.
change-playerlist: true

Nad tímhle nastavením je další nastavení change-displayname a to taky musí být true, máš to tak?
Obrázek

jakubb75

#3 Příspěvekod jakubb75 » 06 čer 2013, 22:52

1) Funguje, Ďakujem!
2) Tiež funguje, Ďakujem!
3) Vyriešené
4) Vyriešené
5) Vymazal som odtial tú mriežku a funguje mi to. :)

Ďakujem za pomoc! ;) Ešte by som sa chcel tak dodatočne spýtať, prosím, aké sú permissions pre tieto príkazy: 1)aby hráč mohol meniť deň a noc (/day-/night) 2)aby hráč mohol písať farebným písmom v chate: pri normálnom písani, pri /msg, na rôzne cedulky. (Nikde som toto v PermissionsEx commands nemohol nájisť alebo som robil v niečom chybu).

Vopred Ďakujem! :)
Naposledy upravil(a) jakubb75 dne 23 čer 2013, 23:27, celkem upraveno 4 x.

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod marty_ » 07 čer 2013, 11:46

meneni casu na noc a den pomoci /day a /night:

-essentials.time
-essentials.time.set
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

jakubb75

#5 Příspěvekod jakubb75 » 08 čer 2013, 23:45

Všetko vyriešené, môžte dať lock :)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“