[PHP] Minecraft Extended Punishment List [4.0.3]
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [1.20Beta2]
tak je chyba umne.
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Co máš za prohlížeč?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
- Věk: 36
Mě se to na Chromu zobrazuje správně 

- King_of_KeKs
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Funguje tento web banlist pre UltraBans aj pre UltraBans lite? Totiž mám na servery plugin UltraBans, ale má mnoho funkcií, ktoré nevyužívam a chcel by som prejsť na UltraBans lite, avšak napred sa chcem spýtať či bude/nebude fungovať aby som zbytočne neurobil hlúposť, ktorú budem neskôr lutovať.
Ak sa to tu už niekto predomnou pýtal tak sa ospravedlňujem, ale 32 strán sa mi nechcelo prehľadávať
Ďakujem vopred za odpoveď
Ak sa to tu už niekto predomnou pýtal tak sa ospravedlňujem, ale 32 strán sa mi nechcelo prehľadávať

Ďakujem vopred za odpoveď

- zdenda204
- Věk: 36
Mělo by to fungovat bez problémů.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
King_of_KeKs: Měl by, sice jsem to s ním netestoval, ale vzhledem k tomu, že z něj odkazují na stejný PHP kód pro banlist, tak struktura databáze musí být stejná, takže i můj banlist by měl fungovat bez problémů.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
UltraBans Extended Web Banlist 2.0.0b1 live ukázka: http://www.stylecraft.cz/banlist_new/
Co se týká vypnutého a zaškrtnutého tlačítka Pouze aktivní tresty, tak to je z důvodu, že StyleCraft má v databázi přes 25 000 položek (aktivních jenom asi 2 000) a na takovýhle čísla není banlist stavěn. Takže funguje automatika, která pokud by výsledek filtrů (myslím ty zaškrtávátka kde si volíte typy) byl víc než 2000, tak se automaticky zapne filtr Pouze aktivní, čímž se redukuje počet položek. Tím je zajištěno, že nikdy nebude zobrazeno nějaký extra velký počet položek, který by se načítal X desítek sekund.
Co se týká veřejné verze, tak ta bude dostupná pokud všechno půjde dobře ještě tento měsíc.
Díky uživateli Gotak za možnost testovat banlist v reálných podmínkách.
Co se týká vypnutého a zaškrtnutého tlačítka Pouze aktivní tresty, tak to je z důvodu, že StyleCraft má v databázi přes 25 000 položek (aktivních jenom asi 2 000) a na takovýhle čísla není banlist stavěn. Takže funguje automatika, která pokud by výsledek filtrů (myslím ty zaškrtávátka kde si volíte typy) byl víc než 2000, tak se automaticky zapne filtr Pouze aktivní, čímž se redukuje počet položek. Tím je zajištěno, že nikdy nebude zobrazeno nějaký extra velký počet položek, který by se načítal X desítek sekund.
Co se týká veřejné verze, tak ta bude dostupná pokud všechno půjde dobře ještě tento měsíc.
Díky uživateli Gotak za možnost testovat banlist v reálných podmínkách.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že jsem se poučil u WebShopu, že i snadná instalace není dost snadná pro všechny lidi, tak zde to bude dovedeno k dokonalosti.
Nejenom, že Vám to napíše, že máte chybu třeba v připojení k databázi, ale rovnou detekuje v čem přesně je problém, napíše to, a navíc označí políčko / políčka, kde mohla nastat chyba.
Víc userfriendly už instalace snad být nemůže. Doufám že tímhle mi ubude minimálně půlka zpráv, na téma, co mám kde blbě vyplněno.
Nejenom, že Vám to napíše, že máte chybu třeba v připojení k databázi, ale rovnou detekuje v čem přesně je problém, napíše to, a navíc označí políčko / políčka, kde mohla nastat chyba.

Víc userfriendly už instalace snad být nemůže. Doufám že tímhle mi ubude minimálně půlka zpráv, na téma, co mám kde blbě vyplněno.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
UltraBans Extended Web Banlist 2.0.0 vydán!
Zdravím všechny příznivce UltraBans Extended Web Banlistu pro UltraBans (Lite) plugin do MineCraftu.
Je mi potěšením, Vám právě dnes, přesně po roce a 7 týdnech od vydání první verze představit novou, modernější a lepší verzi 2.0.0, která kompletně nahradí předešlé verze 1.1.x a 1.2.x!
Vzhledem k tomu, že verze 2.0.0 není zpětně kompatibilní s 1.x.x, tak je nutné UBEWB přeinstalovat, ale nejedná se o nic těžkého (zvláště s tak userfriendly instalátorem).
Veškeré informace o verzi 2.0.0 naleznete nově na první stránce v prvním příspěvku tohoto tématu.
Kompletní changelog:
Zdravím všechny příznivce UltraBans Extended Web Banlistu pro UltraBans (Lite) plugin do MineCraftu.
Je mi potěšením, Vám právě dnes, přesně po roce a 7 týdnech od vydání první verze představit novou, modernější a lepší verzi 2.0.0, která kompletně nahradí předešlé verze 1.1.x a 1.2.x!
Vzhledem k tomu, že verze 2.0.0 není zpětně kompatibilní s 1.x.x, tak je nutné UBEWB přeinstalovat, ale nejedná se o nic těžkého (zvláště s tak userfriendly instalátorem).
Veškeré informace o verzi 2.0.0 naleznete nově na první stránce v prvním příspěvku tohoto tématu.
Kompletní changelog:

-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] UltraBans Extended Web Banlist [2.0.0 NEW!]
Škoda že to už nebude fakat na fakahede webhostingu :/