Server: IP:PORT nemám
Ahoj lidi, chci se zeptat.
Proč musím zadávat osobní udaje? Chci normalní odpoved prosím.
A za druhé pokud zapomenu zaplatit server, nebo ho nebudu platit, dostanu nějakou pokutu, nebo se jen server zastaví,dokud ho nezaplatím???
Osobní udaje a placení serveru
-
-
- Věk: 26
Re: Osobní udaje a placení serveru
Když server nezaplatíš, tak se zastaví a budeš ho moct spustit až po zaplacení..
- Shadowhacker
- Věk: 30
Nerro, osobní údaje jsou od stíhání (možná) atp.
Prostě by s tím byli potíže. Navíc pak ví rovnou, kam posílat nějaké "dopisy" (složenky či něco podobného) pokud si to tak uděláš (nevim zda to vůbec jde) ale prostě je to nutné, vzhledem k tomu, aby se vyfiltrovali nějaký lidi, co si z toho chtějí dělat srandu? Asi tak?
Sorry, pokud kecam, ale prostě je to nutný. Filtrování lidí. (Na co je veřejnej WL server? -- Filtrování lidí.. Na co je server jen pro premium hráče? Vyfiltruje některé hloupé [ale i některé OK] hráče)
Prostě by s tím byli potíže. Navíc pak ví rovnou, kam posílat nějaké "dopisy" (složenky či něco podobného) pokud si to tak uděláš (nevim zda to vůbec jde) ale prostě je to nutné, vzhledem k tomu, aby se vyfiltrovali nějaký lidi, co si z toho chtějí dělat srandu? Asi tak?
Sorry, pokud kecam, ale prostě je to nutný. Filtrování lidí. (Na co je veřejnej WL server? -- Filtrování lidí.. Na co je server jen pro premium hráče? Vyfiltruje některé hloupé [ale i některé OK] hráče)
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
NerroV2: Ty údaje jsou potřeba kvůli fakturacím. Jejich pravost se nekontroluje, ale lhát se nedoporučuje, pokud by ti někdo třeba ukradl server, tak můžeš poslat ofocenou občanku a podle jména to bude navráceno, pokud by jsi zadal falešný údaje, tak tvůj problém.
Co se týká nezaplacení, tak když nezaplatíš, tak se server automaticky vypne a 6 měsíců se nechá ve stavu v jakým je, jestli ho ještě neprodloužíš. Pokud ne, tak se smaže.
Z tohohle hlediska je technicky nemožný, aby jsi ty byl něco dlužen Fakahedě, protože všechno prodlužuješ ty sám manuálně a do mínus to samozřejmě nejde.
Co se týká nezaplacení, tak když nezaplatíš, tak se server automaticky vypne a 6 měsíců se nechá ve stavu v jakým je, jestli ho ještě neprodloužíš. Pokud ne, tak se smaže.
Z tohohle hlediska je technicky nemožný, aby jsi ty byl něco dlužen Fakahedě, protože všechno prodlužuješ ty sám manuálně a do mínus to samozřejmě nejde.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Ehm ještě jedna otázka.Musí mi být 18?
protože mi jaksi ještě tolik není, aby nebyli problémy
A jak mi zaručíte, že nebudou mé udaje zneužity?

A jak mi zaručíte, že nebudou mé udaje zneužity?
- Shadowhacker
- Věk: 30
Mně taky není 18 a měl jsem server. Pohoda. Pokud nejsi vůl a máš rozum, není problém.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě že ti nemusíš být starší 18 let, protože v tom případě by tu neměl server skoro nikdo.
Navíc co se týká těch údajů, tak jak teď koukám, tak pokud jsi koncový uživatel (což ty seš), tak ani nic osobní nevyplňuješ kromě standardní přezdívky + emailu, což je stejně všude.
Navíc co se týká těch údajů, tak jak teď koukám, tak pokud jsi koncový uživatel (což ty seš), tak ani nic osobní nevyplňuješ kromě standardní přezdívky + emailu, což je stejně všude.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit