[PHP] WebShop [2.0.0]
- Gotak
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] WebShop [2.0.0 NEW!]
Mysteria, já jsem možná úplně blbej...
Přečetl jsem si znova návod na instalaci a zjistil jsem, že se té složce musí dát 777. Prosím jak se to dělá v totalcomanderu? Nemůžu na to přijít. Myslíš, že by tím mohla být ta chyba? Tamta verze mi fungovala i bez toho....

- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
Klikneš na tu složku a nahoře v menu máš Soubor / Změna atributu
- Gotak
- Kontaktovat uživatele:
Hm tak nic tím to bohužel nebylo stále stejná chyba
, ale máš karma +.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Zase tak jednoduchý to není, tohle už splácanina jako verze 1.X, pochybuji že se v tom vyzná bez základní znalosti Nette.zdenda204 píše:Je to celkem snadný...
Uděláš si skript který bude po zaslání SMSky přidávat určitý počet kreditů do tabulky v MySQL.
Pak si jen ve skriptech WebShopu upravíš SQL dotazy tak, aby odpovídaly té tabulce kam se zapisují ty kredity z SMSek...
Ano absolutně všichni tu jsou celí žhaví to udělat. Vidíš tu snad někoho jinýho, kdo by dělal zadarmo takové velké projekty jako já?Dawe5 píše:Neumím s tím pracovat a učit se to budu až po letních prázdninách. Je tu někdo, kdo by to udělal ?

Funguje to i bez toho, ale nebude to pak zapisovat logy a další důležitý věci, proto je potřeba 777.Gotak píše:Mysteria, já jsem možná úplně blbej...Přečetl jsem si znova návod na instalaci a zjistil jsem, že se té složce musí dát 777. Prosím jak se to dělá v totalcomanderu? Nemůžu na to přijít. Myslíš, že by tím mohla být ta chyba? Tamta verze mi fungovala i bez toho....
Pro všechny: Vzhledem k tomu, že se blíží vydání nové verze, byl bych rád, kdyby jste se všichni kdo chcete pomoci podívali do složky webshop/logs, jestli tam nejsou nějaké soubory s názvem exception_datum.html. Pokud ano, byl bych rád, kdyby jsme mi je poslali - jedná se o závažné chyby, který by měli být co nejdříve opraveny. Také tam najdete soubory s příponou .log, který obsahují méně závažné chyby, ale taky by se hodili zejména kvůli vylepšení detekce, zda je hráč online. Pokud se tedy někdo chce zapojit, a pomoci odladit WebShop, tak mě určitě dané soubory zabalte, někam nahrajte a do PMka odkaz. Díky moc všem, kdo se zapojí.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Server.FT
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] WebShop [1.00Beta01]
Můžu se zeptat mám hosting endora.cz ale kam to mám nahrát na FTP mam tam složku web a log tak asi do web ale jak si udělám adresu na shop? Díky za odpověd
- Cernokneznik
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
nahraj to do webu
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Do složky web nahraj složku webshop (ze staženýho archivu), pak budeš mít webshop na adrese http://www.tvujweb.cz/webshop.Server.FT píše:Můžu se zeptat mám hosting endora.cz ale kam to mám nahrát na FTP mam tam složku web a log tak asi do web ale jak si udělám adresu na shop? Díky za odpověd
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Server.FT
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem nahrál vyplnil udaje WebShop instalace
klikl sem na oveření a tohle to
Server Error
We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
klikl sem na oveření a tohle to
Server Error
We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pošli mi do PMka obsah složky webshop/logs.
Každopádně nevím co s tím děláte, na Endoře mi to normálně funguje i na tom bezplatným hostingu (takže na Plusku by to mělo jít určitě, když to jde na free).
Každopádně nevím co s tím děláte, na Endoře mi to normálně funguje i na tom bezplatným hostingu (takže na Plusku by to mělo jít určitě, když to jde na free).

- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi delalo kdyz sem to spatne nahral na ftp