Dobrý den,
s kamarády jsem se domluvil na používání ts3 jako komunikačního programu v rámci našich online aktivit. Postupem času se k nám přidalo mnoho nováčků, kterým pracně jednotlivě vysvětlujeme, kde co a jak nastavit. A přesto stále mají někteří z neznámých důvodů problém.
Teď dotaz: Existuje nějaký addon, nebo už zabudovaná funkce (zatím jsme nikdo nic takového nenašli) v ts3, kde by mohl správce/admin vidět jak má který člen nastaveno příslušenství?
Např. při problémech s mikrofonem by bylo možné u daného člověka vidět jestli má nastaveno mód nahrávání,nahrávací zařízení default, realtech a jiné a tak se dopátrat problému. Nebo při problému s ozvěnou a zpětnou vazbou, nebo jednoduše vidět cokoliv z nastavení daného člověka s problémem atp..
Děkuji T
Detailní správa TS3 serveru
-
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detailní správa TS3 serveru
Myslím že ne. Nastavení je lokální a nikam se neodesílá, pokud já vím. A co se nastavení TS týče, tak pokaždé co jsem ho instaloval jsem nic nastavovat nemusel, maximálně citlivost pro zapnutí komunikace u mikrofonu. Stačí mít totiž pořádek v PC a ne tunu zbytečností.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Re: Detailní správa TS3 serveru
Děkuji za rychlou odpověď. Hezký den