Byl bych rád kdyby mně nekdo navedl nemám vubec skusenosti ohledne servru predem DEKUJI
ARMA 2 server OFLINE
- SWIMEN
- Věk: 45
- Kontaktovat uživatele:
ARMA 2 server OFLINE
Zdravím prosím vás jak mám spustit Arma 2 server furt mi svítí ofline a nemužu nikde najít jak to dát do ONLINE.
Byl bych rád kdyby mně nekdo navedl nemám vubec skusenosti ohledne servru predem DEKUJI
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: ARMA 2 server OFLINE
Identifikace serveru? Co píše konzole po restartu serveru?
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- SWIMEN
- Věk: 45
- Kontaktovat uživatele:
server už běží ,ale potřebuju ho spustit s modama a adonama ,jestly jse zajímáš trošku o Armu tak víš že je takzvanej realistickej mod aten jse jmenuje ACE a ja potřebuju spustit servr ve stylu aby šlapal s ACE modem a spustit ho jako beta 1,62 + ješte další mody na vysvětlení a ukázku ti posílám jak já spouštím armu u sebe když chci aby byla aktivní s modama které běží na servru a já jse mohl vklidu připojit.
VZOR spouštěče u mně na PC pro ARMU2
c:\games\arma 2\expansion\beta\arma2oa.exe" -noSplash -noFilePatching -showScriptErrors "-name=Pfc SWIMEN" "-mod=expansion\beta;expansion\beta\expansion;@NGS_Capraia;@mbg_buildings3;@MBG_Celle2;@ibr_plants;@ibr_rn;@panthera;@opx_objects;@ibr_lcivilians;@Lingor_units;@brg_africa;@MBG_Buildings2;@csj_snake;@chn_crocodile;@Lingor;@mb_objects;@razmisc;@mcn_aliabad;@fallujah;@mbg_gen_afr_buildings;@st_lb_enhance;@SBE_ACR;@WinterCamos;@Thirsk;@ibr_dtowns;@isla_duala;@CBA_CO;@blx_ridgback;@ASR_AI;@JayArma2Lib;@ACRE;@ACE;@ACEX;@ACEX_USNavy;@ACEX_RU;@CLAfghan;@exa_rg31;@RH_M4;@rh_m14;@RH_MK18;@RH_MGS;@RH_HK416;@ivd;@GLT_MissileBox;@rh_aks;@sud_ak74m;@sthud;@UKF_UKweps;@ukf_ukweps_ace;@st_map_autobrightness;@RH_Pistol;@rh_pdw;@st_interact;@RH_SMG;@asr_lingor_units_ace;@ad_helos;@asr_rh_hk416_ace;@asr_pukf_weapons_ace;@ACEX_SM;@st_bunnyhop;@st_acre_volume;@tpwcas;@stmovement;@asr_rh_smg_ace;@asr_rh_pistol_ace;@Blastcore_Visuals;@asr_sud_ak74m_ace;@asr_rh_pdw_ace;@asr_rh_m4_ace;@asr_rh_m14_ace;@asr_rh_mk18_ace;@asr_rh_mgs_ace"
Předem děkuji za radu
jedná jse o server Adresa:217.11.249.84:27321
VZOR spouštěče u mně na PC pro ARMU2
c:\games\arma 2\expansion\beta\arma2oa.exe" -noSplash -noFilePatching -showScriptErrors "-name=Pfc SWIMEN" "-mod=expansion\beta;expansion\beta\expansion;@NGS_Capraia;@mbg_buildings3;@MBG_Celle2;@ibr_plants;@ibr_rn;@panthera;@opx_objects;@ibr_lcivilians;@Lingor_units;@brg_africa;@MBG_Buildings2;@csj_snake;@chn_crocodile;@Lingor;@mb_objects;@razmisc;@mcn_aliabad;@fallujah;@mbg_gen_afr_buildings;@st_lb_enhance;@SBE_ACR;@WinterCamos;@Thirsk;@ibr_dtowns;@isla_duala;@CBA_CO;@blx_ridgback;@ASR_AI;@JayArma2Lib;@ACRE;@ACE;@ACEX;@ACEX_USNavy;@ACEX_RU;@CLAfghan;@exa_rg31;@RH_M4;@rh_m14;@RH_MK18;@RH_MGS;@RH_HK416;@ivd;@GLT_MissileBox;@rh_aks;@sud_ak74m;@sthud;@UKF_UKweps;@ukf_ukweps_ace;@st_map_autobrightness;@RH_Pistol;@rh_pdw;@st_interact;@RH_SMG;@asr_lingor_units_ace;@ad_helos;@asr_rh_hk416_ace;@asr_pukf_weapons_ace;@ACEX_SM;@st_bunnyhop;@st_acre_volume;@tpwcas;@stmovement;@asr_rh_smg_ace;@asr_rh_pistol_ace;@Blastcore_Visuals;@asr_sud_ak74m_ace;@asr_rh_pdw_ace;@asr_rh_m4_ace;@asr_rh_m14_ace;@asr_rh_mk18_ace;@asr_rh_mgs_ace"
Předem děkuji za radu
jedná jse o server Adresa:217.11.249.84:27321
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že budeš mít rychlejší si napsat ticket, protože tu nikoho přes ARMU v Support teamu nemáme.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit