Práva na serveru bez pluginů

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
cz_martin_k

Práva na serveru bez pluginů

#1 Příspěvekod cz_martin_k » 24 dub 2013, 13:58

Zdravím,
všiml jsem si, že je v kořenovém adresáři mého serveru soubor permissions.yml. Nepotřebuji nic složitého, stačí, aby hráčům fungovaly jen porty přes mód, který nabízí možnost portnutí na svůj waipoint. Nevím, jestli to přes to půjde a případně jaké je povolení. Chtěl jsem tam mít na to Essentials, ale nejde to, nespustí se vůbec, BukkitForge ho nenačte. Nefungují mi tam žádné pluginy, BukkitForge furt hází chyby a shazuje server. K vůli tomu tam je přihlašování bez hesla. IP mého FTB serveru nebudu uvádět, ale IP mého veřejného serveru je dole.

Děkuji moc.
Pomoc odměním karmou +!

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: Práva na serveru bez pluginů

#2 Příspěvekod nejento » 24 dub 2013, 14:49

Uveď IP adresu toho FeedTheBeast serveru. Je potřeba. Pokud je to soukromý server, tak je mi líto. Podpora je poskytována pouze na servery které jsou hostovány hostingem FakaHeda.eu

Pokud server je hostovaný u FakaHedy a máš ho pouze jako soukromý, pošli mi IP adresu do soukromých zpráv.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

cz_martin_k

#3 Příspěvekod cz_martin_k » 24 dub 2013, 14:56

Jo, ale já mám i tamten server U FH, u kterého uvádím IP.

nejento
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod nejento » 24 dub 2013, 15:13

Pošli mi IP adresu. Bez toho to nejde. Podpora je poskytována jenom na ten server, který je hostován u FH. Pokud má někod 2 server jedej u nás a druhý někde jinde, má možnost podpory jenom na ten jeden server.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

cz_martin_k

#5 Příspěvekod cz_martin_k » 24 dub 2013, 16:19

Myslíš, že mám ještě jeden server u někoho jiného? :D Do zpráv ti posílám IP.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“