caute hravam teraz mapy mg_.. a tam je taky hit bar ze ked niekoho zasiahnem tak ukaze kolko som mu zobral v pripade ze zasiahnem viacerych npr granatom tak ukaze sucet toto dmg a mne sa to celkom zapacilo a preto sa chcem spytat ci by sa to nedalo dat nejako na vsetky mapy na internete alebo aspon pri hre s botmi ze by mi to ukazovalo
p.s.: a este nieco od temy nechcem to tu zavalit temami a nejako sa mi to nedari najst tak chcem si vlozit hudbu do css tak aby mi hrala na mapach ale aby to bolo tak ze ked chcem tak si ju zapnem a ked nechcem tak v priebehu kola vypnem da sa to nejako?
ukazovanie hit baru
-
ukazovanie hit baru
Naposledy upravil(a) killer32147 dne 18 lis 2010, 07:28, celkem upraveno 1 x.
-
Re: ukazovanie hit baru
No.. na tom serveri mali plugin show damage.. musis si najst servery kde to je,alebo si kup vlastny server napr od fakahedy a daj si to tam. link https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=85901 A tie soundy si tam das napr cez mani admin plugin 
Edit. S tou hudbou som to dobre nepochopil...staci.ak si pustis hudbu cez windows media player

Edit. S tou hudbou som to dobre nepochopil...staci.ak si pustis hudbu cez windows media player

-
no ale ja som hlavne chcel ci by sa to nedalo nejako vlozit do hry s botmi ze by mi tak ukazovalo dmg
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ano šlo by to do hry s BOTy. Stáhni si MetaMod: Source Windows verzi, nainstaluj. Stáhni si SourceMod Windows verzi a nainstaluj. A pak si tam hoď ten plugin. Mezi serverem od nějakýho gamehostingu a lokálním serverem vytvořeným přes Create Server není žádný rozdíl 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Source“