[PHP] WebShop [2.0.0]
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] WebShop [1.00Beta03]
Stačilo SQL. Díky.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
"Co se děje, co bude dál?" a podobné otázky mi v minulém týdnu přišli několikrát v PMkách, jelikož mě nebaví odpovídat všem jednotlivě, tak to napíšu tady a všem. 
Jak jste si mohli všimnout, tak momentálně neprodukuju další verze - je to zejména z toho důvodu, že verze 1.0 není "nejlépe" naprogramována na pozdější rozšiřování, navíc se jedná z velké části o kód převzatý z banlistu (UBEWB), který je zastaralý (rozumněj, od té doby co jsem ho napsal jsem na vyšší úrovni). Proto, jsem se rozhodl přestat vydávat aktualizace na verzi 1.0 ihned po tom, co jsme se dostali k verzi bez závažnějších bugů.
Od té doby pracuji na verzi 1.1, která bude lepší, rychlejší, bezpečnější, hezčí, s více možnostmi a hlavně nebude už psána v čistém PHP ale v Nette frameworku. Vzhledem k tomu, že s Nette jsem začal před pár týdny, tak chvíli trvá, než si zvyknu na všechny vymoženosti a tak podobně, takže to nejde tak rychle, jak jak bych chtěl (rozumněj, když něco nechápu, tak musím konzultovat s kamarádama
). Navíc za měsíc začíná zkouškové období, takže tomu nemůžu věnovat X hodin týdně, takže k tomu co asi všechny zajímá nejvíc - datum vydání vidím nejdříve na přelom května a června, možná dýl, možná dřív, uvidíme, jak se bude dařit. 
Tak doufám, že teď jsem uspokojil všechny, co zajímali nějaké informace a naštval konkurenci (zdravím jedno nejmenované fórum, které si "vypůjčilo" kód), která určitě doufala, že jsem to vzdal.

Jak jste si mohli všimnout, tak momentálně neprodukuju další verze - je to zejména z toho důvodu, že verze 1.0 není "nejlépe" naprogramována na pozdější rozšiřování, navíc se jedná z velké části o kód převzatý z banlistu (UBEWB), který je zastaralý (rozumněj, od té doby co jsem ho napsal jsem na vyšší úrovni). Proto, jsem se rozhodl přestat vydávat aktualizace na verzi 1.0 ihned po tom, co jsme se dostali k verzi bez závažnějších bugů.
Od té doby pracuji na verzi 1.1, která bude lepší, rychlejší, bezpečnější, hezčí, s více možnostmi a hlavně nebude už psána v čistém PHP ale v Nette frameworku. Vzhledem k tomu, že s Nette jsem začal před pár týdny, tak chvíli trvá, než si zvyknu na všechny vymoženosti a tak podobně, takže to nejde tak rychle, jak jak bych chtěl (rozumněj, když něco nechápu, tak musím konzultovat s kamarádama

Tak doufám, že teď jsem uspokojil všechny, co zajímali nějaké informace a naštval konkurenci (zdravím jedno nejmenované fórum, které si "vypůjčilo" kód), která určitě doufala, že jsem to vzdal.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- zdenda204
- Věk: 36
Takový krátký článek, a takových dvojsmyslů 

-
Máš pekný webshop, Mysteria!
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Například?zdenda204 píše:Takový krátký článek, a takových dvojsmyslů
A tohle je zatím nic oproti tomu, co teprve přijde.fantomas21 píše:Máš pekný webshop, Mysteria!

Každopádně už teď jsou implementovány dva zbrusu nové ekonomické pluginy, můžete typovat jaké.

- zdenda204
- Věk: 36
Například "teď jsem uspokojil všechny" 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
zdenda204: Na co zase nemyslíš, ty prase.
Každýmu snad dojde že v tomhle kontextu to myslím, jako že jsem všechny potěšil.

- Arcas
- Věk: 26
Jak jsi je potěšil radši vědět nechci 

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Arcas: Další prase.
To jsem tam jako měl napsat speciálně kvůli Vám dvoum, že doufám, že jsem všechny potěšil tím, že jsem se na to nevykašlal a pracuji na nové, mnohem lepší verzi? 

- Arcas
- Věk: 26
Chro, jak my bychom mohli? 
Ach ten kontext

Mysteria píše: doufám, že jsem všechny potěšil tím
Ach ten kontext

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com