KURVASERUNATO! aneb můj počítač.

Pokec o čemkoliv ostatním
SPiRIT
Věk: 35
Kontaktovat uživatele:

Re: KURVASERUNATO! aneb můj počítač.

#11 Příspěvekod SPiRIT » 10 dub 2013, 21:34

Na ten urvanej konektor ,staci mit mikropajelo a cinovou pajku.. tohle uz jsem pajel taky kdysi.

Jinak kdyz uz tak win 8 bych aktivoval pres KMS

Kód: Vybrat vše

http://forums.mydigitallife.info/threads/38289-Windows-8-KMS-Activation

Aktivatory stoji za hovn*.
Jinak asi nejlepsi moznost je zustat na win7 se slic zaznamem v biosu (pripadne bios si nechat namodovat pokud v biosu slic zaznam nemas).
Samozrejme muzete podporit mrkvosoft v dalsim snazeni s win a koupit legalni verzi... nikomu nic necpu.
Jen tvrdim ze aktivatory jsou ty nejvetsi plecky cim si muzete ten win aktivovat.
Dale, vybirat konkretni oddil biosy neumi (tedy nepotkal jsem takovy).. nasleduji jen zaznamy v MBR (master boot record) podle tohodle zaznamu se vybere oddil...
Samozrejme je situace lehci kdyz je na PC nainstalovany bootloader.. (GRUB např) pak si muzes zvolit primo disk a taky oddil manualne

Jinak ke grubu jeste... je vetsionou instalovany hned s linuxovou distribuci (je to libovolne), takze se pak moc nedivte kdyz si smazete oddil s linuxem a grub prestane fungovat..protoze v tom distru jsou ulozeny soucasti bootloaderu a configy.. a tak se muzete dostat do situace do jake se dostal zdenda ze musel MBR obnovovat z instalacky win7... :D

zdenda204
Věk: 36

#12 Příspěvekod zdenda204 » 10 dub 2013, 21:45

Byla to instalačka win8 :D
Ještě že tu mám asi 5 dvdček s těma osmičkama :D

No, aktivátory jsem sem asi plést neměl :D Posílal jsem mu odkaz na KMS :D
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Vojko
Věk: 28

#13 Příspěvekod Vojko » 10 dub 2013, 22:33

Ten ulomený kontakt na tom HUDe sa dá veľmi ľahko lajícky opraviť, cvakni kúsok vodiča, odblankuj, pocínuj (poriadne) a pripájkuj.
Čo sa týka toho kúsku dosky na tom HUDe, normálne to odstráň, samozrejme opatrne aby si nepoškodil ten kontakt na ktorom to je pripájkované.
Stačí zobrať pájku, nahriať ten kontakt a ten kúsok doštičky padne.

Tú spájkovačku čo si našiel je taká tá klasická transformátorová či ?
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod Mysteria » 11 dub 2013, 00:33

Má se cenu divit, lidem, který nemají ani OS legálně, když tu spousta lidí nemá 3€ na CSS? Asi ne co.
Jako úplně nejvíc, jsou ty lidi, co měli třeba stejně jako já notebook koupený v době upgradu na W8 za 15€. Já si to koupil jedinej, zbytek si je cracknul. Prostě mít všechno cracknutý za každou cenu mi přijde blbost. Když to bude stát, rozumně, tak jsem ochoten je podpořit. Třeba Windows 7 Ultimate jsem si taky koupil (samozřejmě ne v Česku za 7k, ale v Anglii v eShopu, v přepočtu asi za 2,5k).
To samé hry, jako dát za novou hru na Steamu 50€ nemíním, ale až budou slevy na Vánoce, tak si rád něco koupím - konkrétně Hitman kolekci, pokud bude do 15€ (55€ co to stojí teď na to dávat nehodlám).

Jinak co se týká aktivace Windows, tak předaktivované verze a aktivátory jsou shit, lidi to sice maj rádi, protože to stáhnou, nainstalujou a nic víc. Ale mnohem lepší je aktivace přes KMS. 100% čistá instalačka z MSDN a aktivace na nějakou univerzitu a je to nejčistší varianta, jenom teda po 180 dnech opakovat no (instalaci služby, co bude dělat automaticky je taky shit).

Cernokneznik
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Cernokneznik » 11 dub 2013, 14:50

Ok, povedlo se mi nainstalovat os, a to tak, že jsem na prázdný disk nahrál soubory, a ten co jsem doteď používal jsem vypojil. nevím čím to je, ale něják mi to nezvládá bootovat z flash diku.
teď jdu kouknout na tu aktivaci.

Nožičky toho hubu bych v pohodě připájel, i když by to vypadalo nevzhledně, ale na ty packy je to važně moc velký.. To co mám já je v zásadě taková pistole s tlustym drtátem, kterej se na konci žhavý. Spíš by se mi hodil nějákej pražá, co by mi to tam připájel nějákym profi nádobíčkem, a to levně :D

Můj počítač je už v podstatě rakev staré techniky, nemíním do něj moc investovat. Samozřejmě, slevy na steamu, levnější zahraniční obchody a tak taky používám, prakticky žádnou hru kromě Terrárie nemám nelegálně. S ostatním softwarem je to ale už jinak, třeba taková Cinema 4D, kdo si jí koupí legálně? :D
Elkia.club - A gaming club with it's own vanilla survival Minecraft server!
Obrázek apply here

Sejsel
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod Sejsel » 11 dub 2013, 16:39

Pokud chceš, tak se ti poptám jednoho spolužáka, co má dostatek techniky, jestli nemá nějakou malou pájku.
01101110011101010110001001110111

Cernokneznik
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod Cernokneznik » 13 dub 2013, 10:10

A kde ten spolužák žije? :o
Pokud v Praze, budu souhlasit :D

Mj. jak si můžu změnit jeden ze dvou HDD jako primární?

Když už mám téma kde řeším moje problémy s počítačem.. Minecraft mám zaregistrovanej na e-mail, ke kterému se nijak nedostanu (Neznám heslo, kontrolní otázku...) a nevím, po jaké době seznam ten mail zruší, abych ho znovu zaregistroval. Jak bych mohl "zaútočit" na seznam, dostat se do svého mailu, abych mohl kliknout na potvrzovací link co mi minecraft posílá, když si chci změnit e-mail?
Obrázek apply here

Arcas
Věk: 26

#18 Příspěvekod Arcas » 13 dub 2013, 11:05

Seznam mail se ruší po 6 měsících.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Cernokneznik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod Cernokneznik » 12 črc 2013, 22:42

Tak jo, nic mi nešlo, tak jsem obědnal profíky.. Oficiální cena za záchranu dat: 6500,- :D
Obrázek apply here

Smexhy
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod Smexhy » 19 črc 2013, 16:20

Obědnal? Nie skôr objednal :D ...6k? By som ti to spravil, za nižšiu cenu kebyže bývaš na SK ;)

Zpět na „Off topic“