Dobrý den pořebuji poradit protože když se chci připojit na server tak mi to píše:
ConVarRef sb_dontshow_maxplayer_warning doesn't point to an existing ConVar
Connecting to 81.0.217.174:27158...
Host_Error: Unexepected authentication protocol 205193565!
Server se jmenuje :
Agressive Ghost Team: [Publik][agt4.game][NOS..
Vidím co tam hraje za hráče atp ale ten protocol.. nepřipojí mě to nikam.. Díky L jsem tu do 21:00 večer
//edit by Mysteria: Světlé barvy se nedávájí...
CSS-Host_Error
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: CSS-Host_Error
Za 1. používej normální barvy a ne nějakou zelenou, ze který je mi na blití, jak to bije do očí.
Za 2. si stáhni patch viewtopic.php?f=3&t=807
Za 3. hledej - už to tady bylo snad 100x a navíc nahoře máš hnedka téma, kam dávám všechno, co je potřeba pro Counter-Strike: Source NonSteam klienta
Za 2. si stáhni patch viewtopic.php?f=3&t=807
Za 3. hledej - už to tady bylo snad 100x a navíc nahoře máš hnedka téma, kam dávám všechno, co je potřeba pro Counter-Strike: Source NonSteam klienta
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Za 1. all jsem udělal jak jsi tam psal i ten patch
Za 2. nevím co stím patch mám atp.. Jediná možnost je že by jsi mi celé CSS co máš někam hodil na stažení a linknul mi to..
že složku CSS kterou máš v PC abych to rozbalil a mohl hrát dištak dík neumím to najít..
Prosím buď návod nebo Link tHx .L
Za 2. nevím co stím patch mám atp.. Jediná možnost je že by jsi mi celé CSS co máš někam hodil na stažení a linknul mi to..
že složku CSS kterou máš v PC abych to rozbalil a mohl hrát dištak dík neumím to najít..
Prosím buď návod nebo Link tHx .L
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Achjo, a co myslíš že v tom tématu je?
Pokud to nechápeš, tak nahoře je vždy nejnovější Cumulative Patch, který potřebuješ po updatu pro hraní.
Pod tím jsou linky na moji verzi CSSka (tu prakticky nepotřebuješ, když máš nějakou jinou).
Pokud ti to nejde, tak ten patch instaluješ někam jinam - musíš to nainstalovat do složky, ve které je soubor hl2.exe, když to dáš kamkoliv jinam, tak ti to nebude fungovat!
Ověření, jestli jsi to nainstaloval správně provedeš tím, že do konzole napíšeš version a hodíš mi sem to, co ti to vypíše.
Pokud to nechápeš, tak nahoře je vždy nejnovější Cumulative Patch, který potřebuješ po updatu pro hraní.
Pod tím jsou linky na moji verzi CSSka (tu prakticky nepotřebuješ, když máš nějakou jinou).
Pokud ti to nejde, tak ten patch instaluješ někam jinam - musíš to nainstalovat do složky, ve které je soubor hl2.exe, když to dáš kamkoliv jinam, tak ti to nebude fungovat!
Ověření, jestli jsi to nainstaloval správně provedeš tím, že do konzole napíšeš version a hodíš mi sem to, co ti to vypíše.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Verze
Protocol version 15
Exe version 1.0.0.41 (cstrike)
Exe build: 12:27:59 Jul 6 2010 (4259) (240)
Protocol version 15
Exe version 1.0.0.41 (cstrike)
Exe build: 12:27:59 Jul 6 2010 (4259) (240)
-
Not playing a local game.
Can't use cheat cvar fog_start in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
co to je? O_o
CZ : Ne hrát místní hru.
Nelze používat cheat cvar fog_start v multiplayeru, pokud má server sv_cheats nastavena na 1.
Verze :
Protocol version 15
Exe version 1.0.0.56 (cstrike)
Exe build: 15:58:25 Oct 25 2010 (4357) (240)
nevím co s tím je dík..
Teď to píše jen toto..
ConVarRef sb_dontshow_maxplayer_warning doesn't point to an existing ConVar..
Jestli chceš stáhnu si teamwiever..
Can't use cheat cvar fog_start in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
co to je? O_o
CZ : Ne hrát místní hru.
Nelze používat cheat cvar fog_start v multiplayeru, pokud má server sv_cheats nastavena na 1.
Verze :
Protocol version 15
Exe version 1.0.0.56 (cstrike)
Exe build: 15:58:25 Oct 25 2010 (4357) (240)
nevím co s tím je dík..
Teď to píše jen toto..
ConVarRef sb_dontshow_maxplayer_warning doesn't point to an existing ConVar..
Jestli chceš stáhnu si teamwiever..
-
ehm tak ještě horší.. chci hrát najednou mám růžovou černě čtverečkovanou obrazovku a nic nevidím ale mapa a jména tam jsou.. když dám Prinscreen tak mi to vyfotí např plochu... Rada?
-
cau spirit,prosim te muzu se na neco zeptat?
jsi tady?
jsi tady?
-
ano jsem
- max_007
- Věk: 36
zmaz to cele co mas , nainstaluj si odznova cele cssko a na to daj tento patch http://czshare.com/1470318/uHs_/CSS_Patch_1.0.0.56.exe
pokial to nepojde tak si stiahni tuto instalacku http://ulozto.cz/5200868/css-new.exe a na to daj ten patch
pokial ti ani to nepojde tak sa este pozri sem viewtopic.php?f=3&t=1272
pokial to nepojde tak si stiahni tuto instalacku http://ulozto.cz/5200868/css-new.exe a na to daj ten patch
pokial ti ani to nepojde tak sa este pozri sem viewtopic.php?f=3&t=1272
Zpět na „Counter-Strike: Source“