Sourcebans help

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Source
Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Sourcebans help

#31 Příspěvekod Mysteria » 03 lis 2010, 19:31

JBAZLER píše:Jak zjistim moje ip ts

ts.fakaheda.eu:PORT (=PORT serveru) a založ si kdyžtak vlastní téma a ne off topic ...

freighter

#32 Příspěvekod freighter » 03 lis 2010, 20:52

a bacground se na sourceabns udelat neda .. kdyz mam server od fakaheday pozadan... protoze ftp od neho nemam

freighter

#33 Příspěvekod freighter » 03 lis 2010, 21:21

CUs ... jeste mam taky problem... že ... esl sem na sourcebans prihlasil sem se jako admin na web a pridal sem group Root a povolil sem all prikazy to iste sem udelal i s web group ale meno sem dal root web a dal sem ulozit potom sem se do tych skupin pridal... a napisal sem v sourcebans v rcon do console sm_reloadadmin a v console mi vypisalo tohle

Kód: Vybrat vše

/03/2010 - 20:17:19: [sourcebans.smx] Database failure: Could not find driver "mysql"
L 11/03/2010 - 20:17:19: [sourcebans.smx] Database failure: Could not find driver "mysql"
L 11/03/2010 - 20:17:19: [sourcebans.smx] Database failure: Could not find driver "mysql"
L 11/03/2010 - 20:17:19: [basecommands.smx] "Console<0>" refreshed the admin cache.
[SM] Admin cache has been refreshed.

a prisel sem na server dam sm_admin do console a pise ze nemam povoleni pro prikaz a pritoom sem nic nedelal jen som pozadal fakahedu o banlist... a pridal som skupiny na sourcebans...

nobody

#34 Příspěvekod nobody » 03 lis 2010, 22:44

Vymaz admins simple.ini alebo ten dokument kde mas adminov a mali by ist admini zo sourcebans

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvekod Mysteria » 03 lis 2010, 22:49

Zadal jsi na serveru do souboru databases.cfg to, co ti vygeneruje sourcebans webpanel?

"sourcebans"
        {
        "driver"                        "default"
        "host"                          "neco"
        "database"                      "neco"
        "user"                          "neco"
        "pass"                          "heslo"
        //"timeout"                     "0"
        "port"                          "3306"
        }

freighter

#36 Příspěvekod freighter » 03 lis 2010, 23:19

to sem tam zu mel od fakahedy a mel sem tam uz i udaje new mysql DB co vytvorila fakaheda ... pass a user a name databazy ... mam to asi takto

tak to mi to urobili

"sourcebans"
{
"driver" "mysql"
"host" "mysql.fakaheda.eu" // The host where your mysql server is located
"database" "sourcebans....a port" // The name of the database
"user" "uzivatel" // The name of the user that the plugin should use to connect
"pass" "a tu bolo heslo.. myslis to?" // The password for this user
}

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvekod Mysteria » 04 lis 2010, 08:20

OK, jsem nevěděl, že to tam přidávání při instalaci. Takže bych to zkusil jinak - vymazat z FTP všechny soubory, kde jsou admini a dát tam originální (nebo prostě smazat odtamtud všechny adminy), z banlistu to samé i skupiny (myslím skupinu adminů serveru ne banlistu!). Pak v banlistu vytvořit sebe jako server admina a dát si všechny práva (ne jenom Z nahoře, ale všechno odklikej), restartuj server a zkus, jestli je mít budeš.

freighter

#38 Příspěvekod freighter » 04 lis 2010, 21:37

takze ... prisel sem do ftp servera a sel som do admins.cfg ... a zaden admin tam ani nebyl ... pridan a to iste v admins_simple...

tak sem sel do sourcebans a tam sem vymazal adminoch a nedal som flag Z ale zaskrtol som vsetky flagy zaradom... a vymazal som este vsetky skupiny.... cize bol som uz pridany ako admin na webe .... ale vedla mena mi pisalo ze nemam ziadnu skupinu...

treba na sourcebans aby mi fungovali prava na servery aj vytvorit skupinu???. ked som vytvoril skupinu Root a dal som tam all prava tak aj tak mi prava neisli..

fakt nwm v com moze byt chyba... adminoch som pridal cez sourcebans na server a povolil som v admins pristup na server... a dal som ulozit.... nemalo by sa to nahodou poslat do admins.cfg? a tam ukazat moje meno ktore som dal do sourcebans?

alebo to treba davat aj do sourcebans a osobitne do admins.cfg? ??? ..... pls help...

moze to byt tym ze v rcon ked dam do console sm_reloadadmins mi napise chybu

[color=#FF4000]04/2010 - 20:29:29: [sourcebans.smx] Database failure: Could not find driver "mysql"
L 11/04/2010 - 20:29:29: [sourcebans.smx] Database failure: Could not find driver "mysql"
L 11/04/2010 - 20:29:29: [sourcebans.smx] Database failure: Could not find driver "mysql"
[/color]

?? thx

Zpět na „Counter-Strike: Source“