CAute prosim potrebuju poradit jak aktivuju ten web jak ho do tech dvou mesicu dostanu jak si to aktivuju abych mohl mit webove stranky poradte mi prosim
Aktivace webovych stranek u fakahedy
-
FikVodenka
Aktivace webovych stranek u fakahedy
Server: 93.91.250.144:27371
CAute prosim potrebuju poradit jak aktivuju ten web jak ho do tech dvou mesicu dostanu jak si to aktivuju abych mohl mit webove stranky poradte mi prosim
-
vojtamaniak
- Věk: 26
Re: Aktivace webovych stranek u fakahedy
Hledej v control panelu v doplňkových službách.
-
FikVodenka
No tam jsem nasel jenom slovo webhosting jinak nic o vytvoreni tam neni 
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Klikneš na tu kolonku Doplňkové služby a nahoře je MySQL a podtim WebHosting. Tak klikni na zelené +-ko, vyplň údaje a na email Ti příjdou údaje k FTP webu. Když potom půjdeš zase do doplňkových služeb a do webhositng bude tam už políčko. Do toho polička vyplň neco.fakaheda.eu a dole klikni na zelené tlačítko.
web bude potom tedy
to_co_jsi_vyplnil_do_policka.fakaheda.eu
web bude potom tedy
to_co_jsi_vyplnil_do_policka.fakaheda.eu
-
FikVodenka
Ano to jsem presne udelal a ja ted vubec netusim jak dal vlastne vyplnim ty udaje nebo kam se to vyplnuje aby se mi to spojilo s tym webhostingem ty me webove stranky ?
tady jsem so zvolil tu domenu http://www.niacraft.fakaheda.eu/ ale objevi se mi tam takove divne preruseni co jsem udelal spatne ?
tady jsem so zvolil tu domenu http://www.niacraft.fakaheda.eu/ ale objevi se mi tam takove divne preruseni co jsem udelal spatne ?