Dobrý den,
hledáme nového člena do našeho týmu. Jednalo by se o člověka který umí pracovat s javou a se spojením s minecraftem pracovat na pluginech speciálně pouze a jenom pro náš server. Tento člověk který by se nám osvědčil by mohl být i placen na hodinu při speciálních akcích ohledně jedné stránky. Věk je požadován +15. Více informací poskytneme
Edit by Qefik: smazán e-mail, viz pravidla...
Hledáme "Plugináře/ku"
- Kojban
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledáme "Plugináře/ku"
Ahoj, je mi přesně 15 a mám vlastní server. S pluginami toho umím hodně, když ne, tak si poradím. Popř. mě kontaktuj soukromou zprávou na forum.
S pozdravem,
KojbanCZ
S pozdravem,
KojbanCZ
rocky.fakaheda.eu:27299

-
Zdravím, pokuď si můžeš všimnout tak nehledáme někoho kdo umí nastavovat ale vytvářet pluginy, což už je trošku pokročilejší "nastavování" pomocí javy. Pokuď s tím máš zkušenosti ozvi se naz5.
- Kojban
- Kontaktovat uživatele:
-
Kdyby jsem si pluginy které potřebujeme našel tak by jsem sem nepsal, nemyslíš? 

- siOnzee
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Já pluginy tvořit umim, ale nebudu to pro vás dělat, protože nemam rád když jsem pod tlakem
A navíc vytvářim pluginy pro více lidí.

MOJE PRÁCE KTERÉ JSEM ZDE ODVEDL
Pluginy:Články:
- Kojban
- Kontaktovat uživatele:
siOnzee píše:Já pluginy tvořit umim, ale nebudu to pro vás dělat, protože nemam rád když jsem pod tlakemA navíc vytvářim pluginy pro více lidí.
Na server nahazuji všechny tvoje pluginy

-
Kojban jestli umis nastavovat pluginy a podobne serepaticky tak bych te bral ale musel bys bejt schopnej bejt kazdej den online abych se s tebou mohl domlouvat zatim nemam server kvuli tomu ze hledam pluginM a bez nej ho nekoupim protoze to ja s pluginama neumi 

- Kojban
- Kontaktovat uživatele:
omeglexx0155 píše:Kojban jestli umis nastavovat pluginy a podobne serepaticky tak bych te bral ale musel bys bejt schopnej bejt kazdej den online abych se s tebou mohl domlouvat zatim nemam server kvuli tomu ze hledam pluginM a bez nej ho nekoupim protoze to ja s pluginama neumi
Klidně. Mám také svůj server a starám se o pluginy. (překlady do CZ, nastavování atd.) Ale neumím je tvořit jako siOnzee.
Popř. mě kontaktuj zde na fóru pomocí soukromé zprávy.
S pozdravem,
KojbanCZ

- Arcas
- Věk: 26
Pluginmaster je nejlepší cesta ke katastrofě.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com