Zdravím
WebShop
chtěl bych nějak na svojem webu zprovoznit WebShop http://forums.bukkit.org/threads/web-admn-econ-webshop-v0-3-let-your-users-buy-blocks-from-your-website-1060.32687/page-3
A potřeboval bych nějakéj návod mám to všechno udělané podle par popisu ale když napišu na svém webu ty udaje tak mi to napíše:
arning: mysql_connect(): Access denied for user '10684_mysql_db'@'srv82.endora.cz' (using password: YES) in /home/users/trekx3s/craft4play.eu/web/WebShop/config.php on line 271 Can't establish a connection with the MySQL server!
četl jsem si tady hodne takových věci že ale nic jsem stoho nepochopil.
Staty
Chtěl bych na server nějaký plugin na staty (něco jak má Csko např: PsychoStats) ale nevím jak to najít zkoušel jsem psát na google 'Minecraft stats...'
nikdy mi to nic nenašlo prosím o nějakou tu radu
Server: 93.91.250.124:27558
WebShop,Staty
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Re: WebShop,Staty
Minecraft plugin Statistician je celkom dobrý na staty 

- Arxee77
[quote="Trekx3s"]
arning: mysql_connect(): Access denied for user '10684_mysql_db'@'srv82.endora.cz' (using password: YES) in /home/users/trekx3s/craft4play.eu/web/WebShop/config.php on line 271 Can't establish a connection with the MySQL server!
Myslím že viem v čom je chyba... v configu si mal dať mysql endory
//EDIT: Ale neviem to na 100% pretože tam "asi" má byť mysql fakahedy čiže to čo tam máš
Myslím že viem v čom je chyba... v configu si mal dať mysql endory
//EDIT: Ale neviem to na 100% pretože tam "asi" má byť mysql fakahedy čiže to čo tam máš

- zikl
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Počkej si Mysteria dělá novej webshop do měsíce možná bude hotov
-
Nevím to jistě, ale myslím si, že v configu máš v adrese mysql serveru napsaný "localhost". To je špatně, zadej tam jméno tvého serveru, většinou je to ve tvaru něco.fakaheda.eu, najdeš to v control panelu.