Microsoft DreamSpark

Pokec o čemkoliv ostatním
Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: Microsoft DreamSpark

#11 Příspěvekod Qefik » 09 říj 2010, 12:16

Gympl má i svoje výhody :D vychází ti snad u tebe na každýho kluka 3 holky? :D to asi ne :) taky jsem přemýšlel o nějaké odborné škole se zaměřením na programování a ty serepetičky okolo, ale nakonec vyhrál gympl :) a přestupovat se mi nechce, když už jsem se na něj dostal :D přece jenom kvůli počítači se nevzdám prestižního gymnázia :D Alespoň ta matura z IVT bude lepší :D
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Mysteria » 09 říj 2010, 13:40

No je nás tam 25 a 2 holky : :cry: :cry: :cry: Gymnázium je pro lamy, tam se musíš učit dost zbytečných předmětů, který pak nikdy nepoužiješ (chemie, biologie, dějepis,...)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Qefik » 09 říj 2010, 14:00

říkám, všechno má své výhody i nevýhody :) naštěstí na tom gymplu kde jsem já chápou že ne všichni budou maturovat z biologie a chemie. molární hmotnost a počet moleku v 2.7598 gramech SO2 :D Zajímavý, ale mě je to k hovnu :D Ale když o tom tak přemýšlím z čeho maturovat, tak informatika, matika, čj, AJ a co dál? 5. předmět mě opravdu nenapadá který bych mohl využít, možná tak hudebka, ale to je blbost :D Doufejme že nám páni v parlamentu zruší nebo nějak rozumě předělají státní maturity :) Když chtějí něco měnit, tak ať si začnou od základek a ne to brát z prostředka :D
Mark Twain

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod Mysteria » 09 říj 2010, 14:19

Nevím jak na gymplu, ale já budu mít povinně ČJ, AJ + Informatika (obecná) a pak od školy zase informatika (už zaměřená na to co se učíme).

komarsz
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod komarsz » 09 říj 2010, 14:20

U nás v práci máme laborku a existuje tam funkce " vedoucí laboraratoře " a ten vedoucí je ing. a ten tu chemii opravdu potřebuje, ale je fakt, že 98% nikdy chemii potřebovat nebude.

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod Qefik » 09 říj 2010, 14:30

Tak jistě že sopusta lidí z chamie a biologie maturovat bude (mastičkáři, chirurgové...) ale nelze vyhovět všem :) Já mám povinou maturitu pouze Cizí jazyk + Čeština :) a další 3 předměty k temu :(
Mark Twain

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod Austin » 09 říj 2010, 14:35

hmm, tak to ja jsem v dobach davno minulych maturoval z matiky, cestiny, programovani, operacnich systemu a praxe(to jsem dostal nejake el. mereni na osciloskopu, tusim ze ucinnost pwm zdroju nebo nejakou takovou blbost)
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod Mysteria » 09 říj 2010, 14:36

Tak ČJ a AJ je povinná na všech školách a pak je myslím výběr (my máme - matiku, informatiku a sociální vědy (psychologie, filosofie,...) a pak máme ještě jako 4 předmět informatiku ze školy a tam toho bude víc - výpočetní technika, programování, webový prezentace a já nevím co ještě :D Ale ještě je brzo teprve třeťák, času dost :D

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod Qefik » 09 říj 2010, 14:40

tak já jsem "za vodou" zatím :D kdo ví co bude za 3 roky... Češtinář říká: "Tak tuhle státní maturitu vám teda nezávidím..." Už si čtu "Hovno Hoří", které máme v kánonu, doporučuju :D
Mark Twain

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod MiniMe » 09 říj 2010, 15:32

Tak já se taky přidám do diskuze :D Maturoval jsem ve stejném roce jako Austin a to z Matiky, Češtiny, Elektroniky a Elektronických počítačových systémů + praxe z Cisco Net Academy.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Zpět na „Off topic“