Presne tak ako tu bolo spomenute, malo sietoviek vie byt v rezimu scan alebo ako to nazvat. Proste nevie odychytavat pakety z danej vybranej wifi siete.
Ja som si na toto kupil vecicku
ASUS WL-167G V3.
Samozrejme ak chces odchytavat aktivne pakety a prelomit heslo- musis odychtit aspom 30 000 paketov - čo znamena ak to chces mat rychle musi byt niekto na tej danej wifi nieco robit (stahovat, prezerat stranky a pod... proste musi tam byt velky datovy tok)
Pri WEP sa mi podarilo bez akychkolvek keywordlistov-len pomocou odchytavania paketov prelomit cca behom 10 minut.
WPA je uz tazsie. Samozrejme BT je dobra vecicka pokial s nou vies narabat, a mas neake aspom zakladne skusenosti s operacnym systemom linux.
btw- vsetko toto aircrack-ng a podobne vecicky sa daju robitt aj v akomkolvek linuxe.
btw ak chces graficke prostredie na lamanie hesiel v BT tak existuje ak sa nemylim Gerix-WiFi-Cracker
dostanes sa donho cez start-ikona draka-celkom hore je "Backrack" -- Radio network analysis -- 80211 -- cracking -- Gerix-WiFi-Cracker
ostatne veci si uz skusaj sam.
samozrejme je to vsetko na tvoje triko ci to chces robit kvoli svojmu zabezpeceniu siete, alebo ako vacsina "pseudo" crackerov hackerov ktory si myslia ze si sadnu za terminal napisu dva prikazy a vypadne im čerstve upečene heslo od narodneho bezpecnostneho uradu slovenskej republiky alias : NBUSR123