RE: špatna hratelnost na steamu
-
Re: RE: špatna hratelnost na steamu
hele mini když napišu status/stats už nevim ....tak mě to napiše třeba cpu 67 a to je na serveru 15 lidi třeba....ale asi maš pravdu maš vysokou školu určo tomu rozumiiš vic...

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tohle téma se mi zdá už trošku ujetý... 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Jj, takovy brutalni flamewar 
Nevim jak funguje stats v klientovi, ale mi vypisuje 100-120. Zkus si spustit task manager (CTRL+ALT+DEL). Tam klikni na "vykon", pust si csko, chvili hrej a pak vypni. Na tom grafu uvidis, jake vytizeni jsi mel.

Nevim jak funguje stats v klientovi, ale mi vypisuje 100-120. Zkus si spustit task manager (CTRL+ALT+DEL). Tam klikni na "vykon", pust si csko, chvili hrej a pak vypni. Na tom grafu uvidis, jake vytizeni jsi mel.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš mít v CS(S)ku stabilní vysoký FPS, tak ti doporučuju koupit tohle:
6 jádro,i7 980, 3.33GHz (přetaktuj na 4GHz) & Radeon HD 5970 Toxik, 4GB paměti (pokud by ti nestačila, tak kup rovnou 2 do Crossfire). A tyhle věcičky ti zaručí stabilních 500FPS v CS: Source, takže v CS 1.6 by to bylo určitě ještě víc
6 jádro,i7 980, 3.33GHz (přetaktuj na 4GHz) & Radeon HD 5970 Toxik, 4GB paměti (pokud by ti nestačila, tak kup rovnou 2 do Crossfire). A tyhle věcičky ti zaručí stabilních 500FPS v CS: Source, takže v CS 1.6 by to bylo určitě ještě víc

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit