93.91.250.129:27819
Zdravím,chtel bych se zeptat jestli nevite proc mi nejde banlist k pluginu ultrabans.
Udelal jsem vse podle navodu,a furt se mi tam zobrazuje toto http://countrycraft.g6.cz/banlist/
BanList probelm
- zdenda204
- Věk: 36
Re: BanList probelm
BanList píše:Tabulka v MySQL databázi, která má obsahovat tresty je prázdná
Buď nemáš ten plugin napojený na stejnou DB jako banlist, nebo jsi ještě neudělil ban

-
Aha,nevedel jsem ze to bude fungovat az po udeleni banu,ale dik za info,karma za rychlou pomoc.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tahle chyba neznamená jde nejde. Banlist jde, jenom prostě nemá co zobrazit, když žádný ban ještě nebyl udělen.
Čekal bych, že tahle hláška je dostatečně pochopitelná, každopádně jak vidím, tak v novějších verzích to budu muset chtě nechtě upravit, aby to bylo pochopitelný opravdu pro každýho, protože podobných dotazů je tu minimálně už dvacet.
Čekal bych, že tahle hláška je dostatečně pochopitelná, každopádně jak vidím, tak v novějších verzích to budu muset chtě nechtě upravit, aby to bylo pochopitelný opravdu pro každýho, protože podobných dotazů je tu minimálně už dvacet.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit