Multi-World
-
Multi-World
Zdravím, potřeboval bych poradit s nastavením více světů na serveru mám plugin multiword a potreboval bych nastavit jeden svet kde nastavím spawn pro hráče prvně příchozí na server a po zaplacení registračního poplatku budou moci do druhého sveta kde se již budou spawnovat a nebudou mit možnost jit do sveta prvního. Doufám že jsem to popsal jakš takš srozumitelně. Předem děkuji za radu.
93.91.250.116:37080
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Multi-World
Hele jen 2 otazky: kolik mivas na serveru lidi kdyz si uctujes za to ze tam hrajou? Jak velky to je poplatek?

Pomohl jsem Ti? Karma potěší

-
- Věk: 26
jerza85 píše:Zdravím, potřeboval bych poradit s nastavením více světů na serveru mám plugin multiword a potreboval bych nastavit jeden svet kde nastavím spawn pro hráče prvně příchozí na server a po zaplacení registračního poplatku budou moci do druhého sveta kde se již budou spawnovat a nebudou mit možnost jit do sveta prvního. Doufám že jsem to popsal jakš takš srozumitelně. Předem děkuji za radu.
A co nahodit whitelist a po zaplacení poplatku (přes sms) by je to přidalo na WL pomocí funkce fakahedy spustit příkaz na konzoli?
- zdenda204
- Věk: 36
Nejsnažší by to asi bylo tak jak píše vojta, ale kdo bude platit za server na kterém nikdy nehrál?
Potřebuji seznam pluginů ať vím přez co to nastavit.
Potřebuji seznam pluginů ať vím přez co to nastavit.
-
- Věk: 26
Potom by tu byla ještě možnost je dát pomocí PEX do určité skupiny, ve které by měli práva na portnutí se přes multiworld (multiverse,multiworld) do toho "zaplaceného" světa a pak by se jen portli.
- zdenda204
- Věk: 36
Ale je tu možnost i třeba přez EssentialsSpawn.
V tom prvním světě nastavíš /setspawn NOOB
Pak hráč zaplatí poplatek, hodí ho to do skupiny PROFI
V tom druhém světě nastavíš /setspawn PROFI
A při přihlášení by ho to mělo hodit do druhého světa (Samozřejmě třeba v AuthMe musíš nastavit aby tě to při každém nalogování hodilo na spawn)
V tom prvním světě nastavíš /setspawn NOOB
Pak hráč zaplatí poplatek, hodí ho to do skupiny PROFI
V tom druhém světě nastavíš /setspawn PROFI
A při přihlášení by ho to mělo hodit do druhého světa (Samozřejmě třeba v AuthMe musíš nastavit aby tě to při každém nalogování hodilo na spawn)