Cav! mam taky prolem uz odvcera sa mi neda pripojit na kopecnet server ani na ultimate gaming napise mi disconnected a tato chyba v console Connecting to 81.0.217.179:27316...
The server you are trying to connect to is running an older version of the game.
Neviete prečo? Dik za odpoved
Nejde SErver!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejde SErver!!

www.kopecnet.cz
[size=200]81.0.217.179:27316 [CZ/EU]Kopecnet #Surf+RPG ☆New☆[/size]
- proximo
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde SErver!!
Tak jo, mám dobrou povahu, nic moc mě tak nerozhodí, ale co je moc to je moc!
Takže za prvý by se hodilo říct, jestli máš Steam nebo NonSteam, za další by se hodilo uvést, na jakém protokolu běží ten server (zjistíš z HLSW nebo i game-monitor.com) a v případě, že běží na 1.0.0.52 a máš NonSteam, tak si stáhnout cumulative patch 1.0.0.52! Pokud server běží na jinačí verzi, tak si dej do parametrů -autoupdate!
Takže za prvý by se hodilo říct, jestli máš Steam nebo NonSteam, za další by se hodilo uvést, na jakém protokolu běží ten server (zjistíš z HLSW nebo i game-monitor.com) a v případě, že běží na 1.0.0.52 a máš NonSteam, tak si stáhnout cumulative patch 1.0.0.52! Pokud server běží na jinačí verzi, tak si dej do parametrů -autoupdate!
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Kontaktovat uživatele:
je to Steam server a mam STeam
áá klid! jo?
a v spuustecich parametroch to mam uz -autoupdate tak nwm co s tym
a teraz som dal restart serveru a sa neda nanho ani uz napojit vobec lebo je stale offline a v HLSW PISE
v1.0.0.51 (Linux, Dedicated)
// Edit Opraveno

a teraz som dal restart serveru a sa neda nanho ani uz napojit vobec lebo je stale offline a v HLSW PISE
v1.0.0.51 (Linux, Dedicated)
// Edit Opraveno

www.kopecnet.cz
[size=200]81.0.217.179:27316 [CZ/EU]Kopecnet #Surf+RPG ☆New☆[/size]
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Po tom, co dáš do parametrů -autoupdate musíš dát Uložit a pak dole vygenerovat nový spouštěcí skript a restartovat 
A pak počkáš a to je vše.

A pak počkáš a to je vše.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Source“