93.91.250.108:37116
Hoj, mám menší problém, na FH účte mám 1121,52 kreditov no a chcem dať server na 50 slotov, pokiaľ
sa nemýlim 1 kredit je 1 kč, takže 50 slotov na 1 mesiac stojí 1025,00 kč takže to je 1025,00 kreditov
no a ja mám tých 1121,52 kreditov čo som už písal a FH mi povedala že na to nemám dostatok kreditov čo to je ?
Sloty, čo to je ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Sloty, čo to je ?
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sloty, čo to je ?
zacal bych s tim, ze jeden FH kredit neni 1kc, vsimni si v nastavení Vip sms toho rozdilu... Napr. Ja mam na serveru vip za 39,- kc, ale po prijeti castky se pricte jen 13 kreditu... (Tudiz tretina) Cim vyssi je cena, tim vyssi je pocet kreditu... Myslim to tak, ze kdybych mel Vip za 79,- kc, tak by se mi prida uz neco pres 30 kreditu.. Tudiz uz skoro polovina...
Takze je mozne, ze na to kredity opravdu nemas.

Pomohl jsem Ti? Karma potěší

- zikl
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Zvedat sloty sám si můžeš do 30 slotu pak si musíš napsat ticket ze chceš zvednout na 50 slotu
Je to i v controlpanelu napsaní
Je to i v controlpanelu napsaní
Kód: Vybrat vše
Sloty na serveru můžete sám navyšovat maximálně do počtu 30 a musíte mít požadovaný počet kreditů pro doplatek Chcete-li sloty navýšit ještě více, přesvědčte se, že máte dostatek kreditů a poté si vytvořte ticket. Po zvážení administrátory Vám budou sloty zvýšeny, případně bude žádost zamítnuta.
- zikl
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
A Ofce meleš blbosti 1 Fh kredyt = 1 Kč a z sms si bere vždy půlku sprostřetkovávatel a druhou fakaheda a to nemění hodnotu creditů
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ofce píše:zacal bych s tim, ze jeden FH kredit neni 1kc, vsimni si v nastavení Vip sms toho rozdilu... Napr. Ja mam na serveru vip za 39,- kc, ale po prijeti castky se pricte jen 13 kreditu... (Tudiz tretina) Cim vyssi je cena, tim vyssi je pocet kreditu... Myslim to tak, ze kdybych mel Vip za 79,- kc, tak by se mi prida uz neco pres 30 kreditu.. Tudiz uz skoro polovina...
Cena v CZK (Kč) je rovna ceně v kreditech.
To, že za SMS dostaneš míň kreditů je dáno tím, že cca 40 - 60% si bere poskytovatel Premium SMS, takže samotná Fakaheda z toho má taky o hodně míň peněz. Proto je samozřejmě nejvýhodnější bankovní převod.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Kontaktovat uživatele:
zikl ale ja nemám problém s tým že neviem ako navýšiť sloty ja dobre viem že od 30 slotov sa už nedá tak ty nemel somariny a píš k téme
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Proč by měl říkat blbosti? Chceš zvýšit sloty z X na 50 slotů. A on ti napsal, že sám to můžeš dělat jenom do 30, tzn. že na 50 si to nezvýšíš. Co se ti na tom nezdá?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Kontaktovat uživatele:
To že som vôbec nepísal o tom že prečo mi nejde z x na 50 ja viem dobre že to ide len na 30 a potom musím písať ticket
-
Tak jak ti to mohlo psát, že nemáš dostatek kreditů? Když si napíšeš ticket tak fakaheda bude hned vidět, že máš dostatek kreditů a nebo ti dají pronájem serveru na určitý čas podle kreditů.
Karma potěší 

-
Tak jim ještě odpověz na ten ticket. Tam ti poradi lip.
Chcete si zahrát na super serveru se super komunitou a super adminy
? Máme 18 slotů, admini jsou často online a rádi Vám se vším pomůžou.
survival.czept.cz:37333

survival.czept.cz:37333