Zdravím všechny.Prosím vás koupil jsem si včera server a vaše tutoriály docela pomahájí,ale mám tu naročnější věc,potřeboval bych nastavit hudbu na server mám vlastní wav zvuky,ale vubec nevím co a jak.Má s tím někdo zkušenosti a pomohl by třeba i s nastavením pluginů skinů a tak?
Hudba na serveru
-
THEY CALL ME ALEX
Hudba na serveru
[b]81.0.217.175: IP:27717
Zdravím všechny.Prosím vás koupil jsem si včera server a vaše tutoriály docela pomahájí,ale mám tu naročnější věc,potřeboval bych nastavit hudbu na server mám vlastní wav zvuky,ale vubec nevím co a jak.Má s tím někdo zkušenosti a pomohl by třeba i s nastavením pluginů skinů a tak?
díky moc za každou minutu.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hudba na serveru
Jaký na to používáš plugin? Shodou okolností sem začínal taky na roundsoundech, po 3 dnech se mi to podařilo rozchodit bez pomoci 
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
THEY CALL ME ALEX
zdravím
Já jsem uplný dřevo umím dát sem tam nějaký plugin do ftp,ale potřeboval bych rapidně pomoct třeba přes TS 3 .. mam svuj server
potřeboval bych nastavit hudbu ,plugin nějaký celkový pro hru apod ... platím zlatem.
Já jsem uplný dřevo umím dát sem tam nějaký plugin do ftp,ale potřeboval bych rapidně pomoct třeba přes TS 3 .. mam svuj server
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
To zlato se mi líbí, ale všechno co potřebuješ je v tutorialu jak přidat plugin na server. Co ti konkrétně nejde?
A nepiš že si dřevo, jediný co ti chybí, tak trocha snahy a vůle
A nepiš že si dřevo, jediný co ti chybí, tak trocha snahy a vůle
Mark Twain
Mark Twain
-
THEY CALL ME ALEX
Potřebuju nějaký dobrý plugin stáhnout to zaprvé pak mi kámoš píše,že ten plugin musím upravit sma, scomplikovat to je pro mě arabština
.A na tu hudbu nevím jak vubec jít.. Nemužeš mi věnovat pár minut na TS?:D
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten tvůj kámoš evidentně nemá moc dobrý přehled
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=499872 tento plugin nepotřebuješ kompilovat, zvuky si nastavíš v ini souboru. Má to tam pěkně napsaný ten návod, pokud to budeš dělat podle něj, nemůžeš udělat chybu
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=499872 tento plugin nepotřebuješ kompilovat, zvuky si nastavíš v ini souboru. Má to tam pěkně napsaný ten návod, pokud to budeš dělat podle něj, nemůžeš udělat chybu
Mark Twain
Mark Twain
-
THEY CALL ME ALEX
Oukej zkusím na to mrknout.Co kdybych si tě addnul na skype?:-) no spam:D
-
THEY CALL ME ALEX
takže ty zvuky sem stahl dal sem soubory přes ftp do cska,ale ty přikazy nechapu kam mam psát jako:D
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Napiš přesně co si dělal. Přečti si jak se přidávají písničky, v tom souboru je i uveden příklad.
Mark Twain
Mark Twain
-
THEY CALL ME ALEX
a potřeboval bych taky banlist,dal sem permanent a nejde mi dat unban nevm jestli je to amxbans nebo čím... a u te hudby sem to dělal podle navodu ale envim jak am dělat ty texty nebo co to je:D