nejde mi skyn zbraně
- 
				Hemi.cz

nejde mi skyn zbraně
Ahoj lidi pls poraďte stáhl jsem si skyn z fpsbanana http://www.fpsbanana.com/skins/98996 a nejde mi mám jen obrys zbraně ale je růžovo černá pls poraďte jde to nějak spravit. mám to tam dobře daný ale nefaka to 

- Mysteria
 - Kontaktovat uživatele:

Re: nejde mi skyn zbraně
Skin je plně funkční, zkoušel jsem na NS CSSku, takže jsi to blbě "nainstaloval"  

Jo a ještě píše se skin

Jo a ještě píše se skin
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔    Minecraft Extended Punishment List ✔  Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- proximo
 - Kontaktovat uživatele:

Co je proboha težký na instalaci skinu??? Jen tam nakopíruješ obsah raru a hotovo. 

- 
				NighTMare

ten stejný skin mám i na steamu a jede me to všude , kromě playzone , pařba , esl

- proximo
 - Kontaktovat uživatele:

NighTMare píše:ten stejný skin mám i na steamu a jede me to všude , kromě playzone , pařba , esl
No nechci ti nic řikat ale skin může být v některých případech považován za cheat (zvýhodnění hry) a tudíž můžeš dostat ban. Jinak pokud chceš hrát ligu na kompetivní úrovni jako esl, playzone atd, skiny mít nemůžes. Radím aby sis ten skin z osobní zkušenosti radši smazal.Samozřejmě je to tvoje věc.Ale doporučuju dávat skiny POUZE na NonSteam.
BTW: A vůbec , modifikování hry ať už to sou scripty, skiny a podobné "blbůstky" odsuzuju.
- Will
 - Kontaktovat uživatele:

Nastudujte si sv_pure a pak něco říkejte 

BattleForce.cz - příjemný herní portál s oblíbenými CS:S serveryPřijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů
- Mysteria
 - Kontaktovat uživatele:

No počítám s tím, že to zkoušel na local serveru a měl sv_pure 0 samozřejmě. Je jasný, že pokud to zkoušel na serveru s sv_pure 1 nebo 2 že mu to nepůjde 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔    Minecraft Extended Punishment List ✔  Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- SPiRIT
 - Věk: 35
 - Kontaktovat uživatele:

proximo píše:NighTMare píše:ten stejný skin mám i na steamu a jede me to všude , kromě playzone , pařba , esl
No nechci ti nic řikat ale skin může být v některých případech považován za cheat (zvýhodnění hry) a tudíž můžeš dostat ban. Jinak pokud chceš hrát ligu na kompetivní úrovni jako esl, playzone atd, skiny mít nemůžes. Radím aby sis ten skin z osobní zkušenosti radši smazal.Samozřejmě je to tvoje věc.Ale doporučuju dávat skiny POUZE na NonSteam.
BTW: A vůbec , modifikování hry ať už to sou scripty, skiny a podobné "blbůstky" odsuzuju.
No když už naskinovat tak je lepší skinovat si steamové CSS protože u steamu nepřepisuješ soubory jak je tomu u nonsteamu, ale pouze vytváříš alternativní verze (např skinů) a pokud je server admin na svým serveru nechce tak jak už tu psal Will, nastaví na server sv_pure 2 a je to hotovo, jiná liga je skinování nonsteamu, jelikož nonsteam ligy po vzoru EGSports stojí za velký kulový tak si tam naskinuj co chceš, v nonsteam lize stejně o prestiž nejde.
Nightmare> tam je správně nastaveno sv_pure 2(to znamená, že se načítají textury a modely pouze z .gcf souborů)
- 
				Hemi.cz

mě to nejde mám to tam dobře daný ale mě to nefaka ani když se nastavím sv_pure 0,1,2   chci si tam dat tu klasickou m4 z nosným uchem ale nefaka  

paraďte vždycky si tam dám skin a mám to ružovi a černý

- proximo
 - Kontaktovat uživatele:

Kdybys to tam měl dobře daný tak by ti to fungovalo, tak asi nemáš...Jen vezmi obsah raru a nakopiruj ho do cstrike.

Zpět na „Counter-Strike: Source“