37323, 37118
Dobrý večír,
prosímvás, neznáte někdo plugin, který by fungoval podobně jako příkaz /tpa, jen by navíc provedl clear inventory?
Tpa s clear
-
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tpa s clear
Můžeš si to nastavit třeba pomocí MyCommand. Pomocí toho můžeš dát jednomu příkazu více příkazů, které vykoná.

-
Díky ten plugin vypadá super, jen /tpa se dá zapsat dvěma způsoby a to tpaccept nebo tpaccept [jméno hráče co poslal request]. Jak tak čtu config toho mycommandu tak tam sice sou arguments, ale co když hráč zadá /tpaccept tak já nemám kde vzít argument pro clear inventory, a při odeslání příkazu /tpa se mi nechce dávat rovnou clear, protože co když mu to ten druhej jen tak odmítne...
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Zkus dát ten clear bez toho argumentu, nebo jsi to už zkoušel?

-
Mě jde ale o něco trochu jiného. Jasně že clear půjde dát při odeslání /tpa jméno_hráče_ke_kterému_se_chci_portnout, ale na druhou stranu, co když ten hráč napíše /tpadeny, čímž hráč, který se chtěl teleportovat k němu, přijde o inv zbytečně...
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Nenene to nemyslím. Myslím, že když to dáš právě k tomu tpaccept, tak jestli to clear i bez toho argumentu ten inventář vyčistí.

-
Tpaccept vyčistí, ale tomu kterej to píše. Ale sem strašně blbej, zapomněl jsem na /tpahere
Díky za ochotu, karma+, můžeš lock
//LOCK

//LOCK