Illegal instruction - linux server ubuntu

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike 1.6
bibtnj

Illegal instruction - linux server ubuntu

#1 Příspěvekod bibtnj » 03 pro 2012, 12:43

nemam

Zdravim,

mam problem. Chystam LANku a mam tu pc, ktery bude slouzit jako server. Je to starsi komp, ma to 1.6GHz, 512 ram.

Stahnuti serveru, vse ok. Kdyz se ma vsak server spustit, vyhodi hlasku ze "Illegal instruction (core dumped)", nevim co s tim. Dela to i u CS:S serveru. Zkousel jsem asi 5 navodu, vsechny se stejnym vysledkem.

CS 1.6 server spoustim pomoci
"./hlds_run -game cstrike +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 18 +map de_dust2 "

a na to dostanu odpoved:

Kód: Vybrat vše

Auto detecting CPU
Using AMD Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash

Console initialized.
Using breakpad crash handler
Setting breakpad minidump AppID = 10
Forcing breakpad minidump interfaces to load
Illegal instruction (core dumped)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: Illegal instruction - linux server ubuntu

#2 Příspěvekod Qefik » 03 pro 2012, 15:52

hádám to na špatné knihovny na serveru. Ale vzhledem k tomu, že tohle je podpora pro servery hostované u Fakaheda.eu, tak nemůžu sloužit :) Pokud si pořídíš server od nás, nebudeš mít problém.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

bibtnj

#3 Příspěvekod bibtnj » 03 pro 2012, 16:16

V tom případe se omlouvám, ze parazituji, avšak nejsem znalec a google mě navedl pravé k Vám, z čehož usuzuji, ze jste dobří. Nejsem konkurence, neplanuji provozovat online servery, potrebuji jen pomoci se spuštěním serveru na lan. Posledně jsme zakládali server přímo u někoho ve hře, ale polovina lidi ho neviděla. Teto skutecnosti bych se chtěl následující víkend vyvarovat a proto jsem z pudy vytáhl stary pc, nainstaloval ubuntu a postupoval dle návodů. Každopádně nezafungovalo a já potrebuji radu od zkušenějších. Kolegove z css sekce mi sdělili, ze na vině u css je stary procesor. Je nejaké podobne omezeni i u cs16? Jsem teď na iPadu, takže nemohu napsat co je tam za procesor, ale mrkněte do css sekce, kde jsem to ve stejnojmenném tematu ještě stihl napsat.

Děkuji!

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Qefik » 03 pro 2012, 16:31

doporučuju nainstalovat knihovny pro 32 bit :) jinak více zkus nastudovat zde https://www.counterservers.cz/f2/komple ... vod-4.html nebo https://www.counterservers.cz/f2/instal ... etu-3.html
víc neporadím, nemůžu a navíc by to stejně nemělo smysl ;)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

SPiRIT
Věk: 35
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod SPiRIT » 05 pro 2012, 15:28

Ten samy pripad jako u source .. tvuj procesor ma stary instrukcni sady, a chybi tam novy ktery jsou potreba pro beh serveru (ackoliv server hlds jako takovy je stary SW, tak i on mel nejaky aktualizace a podpora instrukcni sady sse2 je nyni zakompilovana a serverem vyzadovana ).
Ty s tim neudelas nic, slo by to prekompilovat pro jinou architekturu, ale je tu problem, hlds server neni open source takze to muze udelat jen valve a ti to neudelaji.
Tudiz mas smulu ze mas procesor takovy strep a s nim zadny takovy server nerozbehnes

Martin.cz

#6 Příspěvekod Martin.cz » 22 led 2014, 09:06

Zpět na „Counter-Strike 1.6“